Κωνσταντία Χριστοφορίδου: «Την ώρα που έλεγα τα λόγια μου στη σκηνή εκείνη διάβαζε στο κοινό… συνταγή μαγειρικής»

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου μίλησε στην Κατερίνα Ζαρίφη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία της στην υποκριτική.

«Συγκινούμαι, γιατί σε αυτό το πλατό κάναμε τις σκηνές για το Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή. Ήταν ένας μύθος. Τότε έκανε 50-55% και κόπηκε. Μακάρι να γίνει το remake, φαντάζομαι ότι θα είναι η ιστορία από την αρχή», ανέφερε αρχικά η Κωνσταντία Χριστοφορίδου, υπογραμμίζοντας πόσο πολύ λείπουν οι κωμωδίες από την τηλεόραση και πως οι ιθύνοντες

δεν δείχνουν εμπιστοσύνη σε νέους δημιουργούς.

«Ξαφνικά είναι σαν να μην έχει χιούμορ αυτή η χώρα. Δεν υπάρχουν νέοι άνθρωποι να γράψουν ένα πρωτότυπο σενάριο; Όχι να πάρεις κάτι έτοιμο από την Ουγγαρία ή τη Βραζιλία ή επειδή κάτι πέτυχε στην Κροατία. Λείπει η τρέλα», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Εμένα πάντα με επέλεγαν ή οι σεναριογράφοι ή οι σκηνοθέτες. Μετά τους «Στάβλους» φυσικά υπήρξαν προτάσεις για πρωταγωνιστικούς ρόλους αλλά δεν μου αρέσουν τα κακέκτυπα. Ήταν όλες μα όλες κομμώτριες… το ένιωθα ότι δεν θα είναι καλό», συνέχισε.

«Θα ήθελα να έχω φύγει από κακές συνεργασίες αλλά ήμουν πιο νέα και δεν είναι και ο χαρακτήρας μου. Σήμερα, ας πούμε, δεν θα το ανεχόμουν. Στην κωμωδία αν μία ατάκα δεν λειτουργήσει, γίνεσαι κουρέλι. Αν λειτουργήσει, η άλλη μπορεί να πέσει να σε φάει.

Να λες εσύ τα λόγια σου κι εκείνη να λέει στο μικρόφωνο μία συνταγή μαγειρικής σαν αστείο ότι και καλά: εσένα δεν σε ακούνε, εσύ δεν κάνεις τα κωμικά, οι άλλοι τα κάνουν», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Κωνσταντία Χριστοφορίδου.

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό βίντεο:



Keywords
Τυχαία Θέματα
Κωνσταντία Χριστοφορίδου, Την,konstantia christoforidou, tin