Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του ποδηλατικού αγώνα «ΔΕΗ International Tour of Hellas»

Σε ισχύ τίθενται από το βραδύ της Τρίτης (14/05) κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω της διεξαγωγής του Διεθνή Ποδηλατικού Αγώνα «ΔΕΗ International Tour of Hellas».

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε από την Τροχαία Θεσσαλονίκης, από τις 10 το βράδυ της Τρίτης δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση όλων των οχημάτων και από ώρα 15.45 της Τετάρτης (15-05-2024)

δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και στάση των οχημάτων στις οδούς Λεωφ. Νίκης, Νικ. Γερμανού, Ιωάννη Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Παλαιού Σταθμού από τη συμβολή της με την οδό 26ης Οκτωβρίου μέχρι την συμβολή της με την οδό Δάφνης, μόνο στο ρεύμα πορείας προς έξοδο πόλης, στη Νέα Δυτική Είσοδο, από τη συμβολή της με την οδό Δάφνης μέχρι την συμβολή της με τον κλάδο εξόδου για τον κυκλικό κόμβο “ ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, μόνο στο ρεύμα πορείας προς έξοδο πόλης, στον κλάδο εξόδου για τον κυκλικό κόμβο “ ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, από τη συμβολή της με την Νέα Δυτική Είσοδο μέχρι την συμβολή της με την Λεωφ. Δενδροποτάμου, στη Λεωφ. Δενδροποτάμου – παράπλευρη οδός Λεωφ. Δενδροποτάμου, από ύψος κυκλικού κόμβου “ ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” έως την συμβολή της με την οδό Μοναστηρίου, μόνο στο ρεύμα πορείας προς οδό Μοναστηρίου, στην οδό Μοναστηρίου, από την συμβολή της με την παράπλευρη οδό της Λεωφ. Δενδροποτάμου έως το ύψος της αερογέφυρας Κορδελιού (Μυτιληνάκια), μόνο στο ρεύμα πορείας προς έξοδο πόλης, στη Νέα Μοναστηρίου, από το ύψος της αερογέφυρας Κορδελιού (Μυτιληνάκια) έως το ύψος της συμβολής με την Ε.Ο. Θεσ/νικης-Κιλκίς, μόνο στο ρεύμα πορείας προς έξοδο πόλης, στη Λεωφόρο Κ. Καραμανλή (Δ.Ε. Ιωνίας), από το ύψος της συμβολής με την Ε.Ο. Θεσ/νικης-Κιλκίς έως το ύψος του Α/Κ Ιωνίας-Διαβατών, μόνο στο ρεύμα πορείας προς έξοδο πόλης, στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, από τον Α/Κ Ιωνίας-Διαβατών έως το ύψος της πλατείας Χαλκηδόνας, μόνο στο ρεύμα πορείας προς προς έξοδο πόλης και στην Π.Ε.Ο. Θεσ/νικης – Βεροίας, από το ύψος της πλατείας Χαλκηδόνας έως όρια με Νομό Ημαθίας, και στα δύο ρεύματα πορείας αυτής.

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των αθλητών.

Keywords
Τυχαία Θέματα