Τα ζώδια της Κυριακής

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο μέχρι το απόγευμα κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια

του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο δεν επιτρέπει να εκφραστούμε με ψυχραιμία στο φιλικό περιβάλλον.

Πιθανό είναι να υπάρξουν αντιπαραθέσεις λόγω της απότομης και επιθετικής συμπεριφοράς μας που θα επηρεάσουν φιλικές σχέσεις που είναι σημαντικές για εμάς. Καλό είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να μπούμε σε συνομιλίες που μπορεί να έχουν καθοριστικό χαρακτήρα.

Νωρίς το πρωί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μας δίνει την ευκαιρία να αρχίσουμε την ημέρα μας με ενσυναίσθηση και κατανόηση έναντι των σημαντικών άλλων της ζωής μας. Οικονομικές υποθέσεις μπορούν να λυθούν αρκεί να βασιστούμε στην διαίσθηση μας.

Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Κρόνο από τον Υδροχόο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο εμπόδια και καθυστερήσεις που επηρεάζουν τον προϋπολογισμό μας.

Δεν πρέπει να απογοητευτούμε γιατί λίγο αργότερα, με το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, έχουμε την δυνατότητα να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις που θα μας βοηθήσουν να νιώσουμε σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή μας.

Το απόγευμα η Σελήνη μετακινείται στους Διδύμους δίνοντας το σύνθημα για επικοινωνία, επαφές, συνομιλίες. Επαγγελματικά, το εμπόριο και η επικοινωνία έρχονται στο προσκήνιο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις και ευκαιρίες που είναι σημαντικές.

Καλά θα κάνουμε να τις αξιοποιήσουμε ώστε να δημιουργήσουμε το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για την επαγγελματική μας ζωή. Άλλωστε με τα επιχειρήματα μας μπορούμε να πείσουμε πρόσωπα με τα οποία συνομιλούμε και να πετύχουμε σημαντικές συμφωνίες που θα απογειώσουν την καριέρα μας.

Σε προσωπικό επίπεδο αφιερώνουμε χρόνο στα πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος καθώς απολαμβάνουμε τις επαφές και τον διάλογο μαζί τους.

Ανταλλάσουμε απόψεις για ζητήματα που μας απασχολούν και δεν αποκλείεται να βρούμε λύσεις που θα μας απαλλάξουν από άγχη και αναστάτωση. Σημαντικό είναι βέβαια να μην παρασυρθούμε από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και εκνευρισμό που μπορεί να προκαλέσουν αντιπαραθέσεις.

Κοινωνικές εκδηλώσεις και προσκλήσεις δεν αποκλείεται να μας φέρουν σε επαφή με πρόσωπα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική μας ζωή καθώς ιντριγκάρουν το μυαλό και την καρδιά μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριακής,kyriakis