Τα ζώδια της Κυριακής 5 Νοεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Κυριακή 05 Νοεμβρίου 2023.

Η Σελήνη κινείται στον Λέοντα κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η ανάγκη να φλερτάρουμε

και να απαιτούμε στο συναίσθημα είναι εντονότερη από πότε. Μέσα από την αγάπη και τα συναισθήματα που προκαλεί μπορούμε να αναγνωρίσουμε το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μας και να λειτουργήσουμε χωρίς φόβο και πάθος στη ζωή μας.

Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση απογειώνονται δίνοντάς σας την ευκαιρία να μαγνητίσουν τα βλέμματα και να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Άλλωστε το προσπαθούμε με κάθε τρόπο αφού απολαμβάνουμε να ασχολούνται οι άλλοι μαζί μας.

Είναι απαραίτητο όμως να μην παρασυρθούμε από τον εγωισμό και τον υποκειμενισμό σε πομπώδεις συμπεριφορές και λάθη που αργότερα θα μετανιώσουμε. Καλύτερα να κρατήσουμε το μέτρο και να πιστέψουμε ότι μπορούμε να ξεχωρίσουμε χωρίς υπερβολές και μεγαλοπρεπείς συμπεριφορές. Νέα πρόσωπα μας προσεγγίζουν καθώς γοητεύονται από την προσωπικότητά μας και επιθυμούν να πρωταγωνιστήσουν στο πλευρό μας.

Τα ξημερώματα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Ταύρο μας ωθεί σε αλαζονικές συμπεριφορές και υπερβολές που θα ενοχλήσουν έντονα τις πρώτες πρωινές ώρες. Είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσουμε στο περιθώριο κινήσεις και φράσεις που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια και δεν αποκλείεται να μας φέρουν σε αντιπαράθεση με το ταίρι μας.

Το μεσημέρι το τετράγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με την Σελήνη αναδεικνύει την εσωτερική αναστάτωση, τις προσωπικές αμφιβολίες και τις ανασφάλειες μας. Κυρίως εκφράζονται στην προσωπική μας ζωή καθώς δεν είμαστε βέβαιοι για το αν είμαστε ικανοποιημένοι από την σχέση μας.

Οφείλουμε όμως να μην προχωρήσουμε σε κινήσεις ή συζητήσεις γιατί το πιθανότερο είναι να συγκρουστούμε με το ταίρι μας και να τραυματίσουμε την σχέση μας.

Η ένταση αυξάνεται το απόγευμα με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Σκορπιό να είναι ικανό να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Δεν διστάζουμε να γίνουμε αυθάδεις, επιθετικοί και συγκρουσιακοί με τον σύντροφό μας.

Όμως τα νεύρα και η σκληρότητα είναι πιθανό να οδηγήσουν σε σφοδρές κόντρες που δεν θα ευνοήσουν την σχέση μας. Η μέρα απαιτεί ψυχραιμία, ας μείνουμε μακριά από τον αρνητισμό και την καχυποψία που μπορεί να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα