Τα ζώδια του Σαββάτου 25 Μαρτίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Σάββατο 25 Μαρτίου 2023.

Η μετακίνηση του Άρη στον Καρκίνο μετά την πολύμηνη παραμονή του στους Διδύμους θα επηρεάσει καταλυτικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η ενέργεια αλλάζει καθώς επικεντρώνουμε την προσοχή

μας σε οικογενειακές υποθέσεις που έρχονται στο προσκήνιο και προκαλούν αναστάτωση. Δεν είναι εύκολο να χαλιναγωγήσουμε τον καταπιεσμένο θυμό και την κυκλοθυμία που κάνουν την εμφάνισή τους και επηρεάζουν τη διάθεσή μας.

Είναι απαραίτητο να δείξουμε ψυχραιμία προστατεύοντας σχέσεις που είναι καθοριστικές για εμάς και πού μπορεί να επηρεαστούν άμεσα λόγω αντιπαραθέσεων που μπορεί να προκύψουν.

Ας αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να προχωρήσουμε σε εργασίες και επιδιορθώσεις που μπορεί να είναι απαραίτητες στον προσωπικό μας χώρο. Οι υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες και δεν αποκλείεται να υπάρξει η κούραση, όμως το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην επαγγελματική μας ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που θα μας απογοητεύσουν.

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο δίνοντας μας την ευκαιρία να τακτοποιήσουμε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις που μας ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό να διαμορφώσουμε ένα πλαίσιο ασφάλειας και σταθερότητας στη ζωή μας που δεν μας προκαλεί άγχος.

Καλό είναι να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσουμε εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως και να προχωρήσουμε σε οικονομικά σχέδια που μπορεί να σημάνουν νέες δυνατότητες σε επίπεδο προϋπολογισμού.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μέσα στην ημέρα δεν αποκλείεται να δώσει την σημαντικές ευκαιρίες που έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή μας και μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα σε ότι αφορά τον προϋπολογισμό.

Καλό είναι να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες αυτές ώστε να διαμορφώσουμε καλύτερους οικονομικούς όρους. Όμως δεν αποκλείεται να κινηθούμε να πάρουμε ρίσκο για αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Επαναστατικές διαθέσεις και σπασμωδικές κινήσεις μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική μας ζωή προκαλώντας την αντίδραση του συντρόφου ή νέου προσώπου που μας ενδιαφέρει.

Το βράδυ το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες χαρίζει ενσυναίσθηση και ρομαντική διάθεση. Τρυφερότητα και πάθος ομορφαίνουν τις στιγμές στην προσωπική μας ζωή και βοηθούν να αφήσουμε την ένταση στο περιθώριο.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα