Βραυρώνα: Bίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο πατέρας του εμβρύου το αφήνει στα σκουπίδια

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο πατέρας του νεκρού εμβρύου που βρέθηκε χθες πεταμένο στα σκουπίδια στην περιοχή της Βραυρώνας ενώ η μητέρα του βρέφους, από το Νεπάλ νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, όπου είχε πάει με αιμορραγία.

Το EΡΤΝews εξασφάλισε και παρουσιάζει βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τον μαυροφορεμένο άνδρα, με ταχύ βήμα, να κατευθύνεται προς τον κάδο απορριμμάτων και να εναποθέτει τη σακούλα με το βρέφος στα σκουπίδια.

Το νεκρό έμβρυο είχε αίματα και τραύμα στο κεφαλι

όταν εντοπίστηκε. Η γυναίκα υπήκοος Νεπάλ φέρεται να ήταν 8 μηνών έγκυος και να γέννησε σε ξενοδοχείο που διέμενε το ζευγάρι ενώ χθες το βράδυ μεταφέρθηκε με αιμορραγία σε μαιευτήριο, χωρίς το έμβρυο. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν αν είχε γεννήσει η είχε αποβάλει. Ο σύζυγός της μετά την αποκάλυψη του φρικτού αυτού γεγονότος φέρεται να δήλωσε στις Αρχές ότι δεν γνώριζε πως η γυναίκα εγκυμονούσε.

 

 

Η Αστυνομία σε έρευνα που έκανε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου διαπίστωσε ό,τι υπήρχαν παντού αίματα στο χώρο.

Ο πατέρας του βρέφους, παρότι αρχικά αρνούνταν τα πάντα, ομολόγησε τελικά και παραδέχθηκε ό,τι εκείνος πέταξε το έμβρυο στα σκουπίδια, υποστηρίζοντας ότι γεννήθηκε νεκρό. Ωστόσο, αν η νεκροψία-νεκροτομή θα δείξει εαν το έμβρυο ήταν νεκρό ή ζωντανό και ανάλογα τα αποτέλεσματα το ζευγάρι θα βρεθεί αντιμέτωπο ή όχι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Σοκαρισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες

Τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα ήταν εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο και έμεναν μέσα σε αυτό. Όλοι μιλούν ό,τι ήταν άνθρωποι ήπιων τόνων.

Η εικόνα του νεκρού εμβρύου σόκαρε τους παραβρισκόμενους με τον αντιδήμαρχο Μαρκόπουλου όπου βρέθηκε να ξεσπά σε κλάματα. Ο Γιάννης Αΐδινιώτης, αντιδημαρχος καθαριότητας Μαρκοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά «Είμασταν τυχεροί γιατί στην πρώτη που βγάλαμε με την κουτάλα ήταν συγκλονιστική εικόνα σε τι κατάσταση ήταν ; Χάλια περιμένω και εγώ παιδί έκανα προσπάθεια να κάνω παιδί και βλέπω ένα παιδάκι ήταν σκοτωμένο».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα