MAD DANCE AUDITIONS από το PANTENE: Αθήνα & Θεσσαλονίκη χορεύουν στη σκηνή των Mad VMA 2024 από την ΔΕΗ

16:38 9/5/2024 - Πηγή: MAD

Δίπλα στη LILA!

Το ΜAD και το PANTENE παρουσιάζουν τo δημιουργικό project χορού MAD DANCE AUDITIONS από το PANTENE, και προσκαλούν το κοινό της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης να χορέψει τη 19η Ιουνίου στη σκηνή των βραβείων, δίπλα στην

ταλαντούχα Ελληνίδα τραγουδίστρια, LILA.

Το χορευτικό project MAD DANCE AUDITIONS από το PANTENE διοργανώνεται στο πλαίσιο των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ, και φέτος, εκτός από την Αθήνα, ταξιδεύει και στη Θεσσαλονίκη. Προσκαλεί όσους αγαπούν τον χορό, χωρίς απαραίτητα να ασχολούνται επαγγελματικά με αυτόν, να συμμετέχουν στις auditions που θα αναδείξουν τους μεγάλους νικητές, οι οποίοι θα χορέψουν σε ένα μοναδικό act μαζί με τη LILA.

Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.videomusicawards.gr και να δηλώσουν συμμετοχή στην αντίστοιχη φόρμα, μέχρι τη Δευτέρα 27 Μαΐου, για να βρεθούν, μετά από κλήρωση, στις auditions που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 31 Μαΐου στην Αθήνα και την Κυριακή 2 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Από την κλήρωση, απ’ όπου θα προκύψουν εκατό (100) τυχεροί για κάθε πόλη, εξασφαλίζεται η συμμετοχή προσώπων που προέρχονται από όλα τα επίπεδα χορευτικών ικανοτήτων, δίνοντας έτσι ίσες ευκαιρίες σε όλους να συμμετέχουν στο project.

Κατά τη διάκρεια των auditions, με την καθοδήγηση των ambassadors της ενέργειας, Έλενας και Φένιας, αλλά και της ίδιας της καλλιτέχνιδας, οι συμμετέχοντες θα επιδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες, και στο τέλος των auditions, είκοσι (20) από αυτούς θα ξεκινήσουν πρόβες με τη LILA για να βρεθούν μαζί στη σκηνή τη μεγάλη βραδιά.

Συντονιστείτε στο MAD TV, το MAD Radio 106.2 και τα Social Media του MAD και του PANTENE και μάθετε τα όλα!

The post MAD DANCE AUDITIONS από το PANTENE: Αθήνα & Θεσσαλονίκη χορεύουν στη σκηνή των Mad VMA 2024 από την ΔΕΗ appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα