Οι Orbital ξανασυναντούν τον Κ. Βήτα στην Αθήνα και οι πληροφορίες για τον χώρο και τα εισιτήρια

00:23 9/5/2012 - Πηγή: Mixtape

Πριν 2 εβδομάδες περίπου μάθαμε για την επικείμενη συναυλία των Orbital στην Αθήνα στις 23 Ιουνίου, σήμερα μάθαμε και ορισμένες ακόμα ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Κατ΄αρχάς, η διοργανώτρια εταιρία Spicy ονόμασε την βραδιά Utopia 2012 (να σχολιάσουμε βέβαια, ότι ένα τέτοιο όνομα μας θυμίζει περισσότερo psychedelic rave

 στα Οινόφυτα στα ’90s… )

Η βραδιά θα πραγματοποιηθεί στο Gazi Music Hall (Ιερά Οδός 7-13 , το γνωστό μας δηλαδή πρώην Entertainment Stage).

Το δεύτερο όνομα που προστέθηκε στο line up της βραδιάς, από τα πολλά ακόμα όπως υπόσχεται η διοργανώτρια εταιρία, είναι o K. Βήτα, ο οποίος μάλιστα είχε ξανασυναντηθεί με τους αδερφούς Hartnoll 12 χρόνια πριν, πίσω στο 2000, όταν και εμφανιζόντουσαν το Electron Festival εκείνου το καλοκαιριού.

Τέλος έγιναν γνωστές και οι πληροφορίες των εισιτηρίων με την γενική είσοδο για τα πρώτα 500 εισιτήρια να κοστίζει 30 euro (οπότε όσοι ενδιαφέρεστε πραγματικά ας προλάβετε) και στην συνέχεια 33 ευρώ.

Επίσης υπάρχει και ειδική κατηγορία για καθήμενους (Privileged Balcony View) προς 50 ευρώ το οποίο περιλαμβάνει επίσης parking (ένα ανά δύο εισιτήρια), complimentary drink και midnight snack.

Η προπώληση ξεκίνησε σήμερα On Line στο www.123tickets.gr και στις 17 Μαϊου στα φυσικά σημεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα