Αφήνει το Νησί και την Λίβερπουλ για 75 εκατομμύρια; η πετυχημένη μεταγραφή ίσως τερματιστεί πρόωρα λόγω συμβολαίου

16:10 10/4/2024 - Πηγή: Contra

Η Λίβερπουλ θα περάσει σύντομα στην μετά-Κλοπ εποχή και από ότι φαίνεται ο Ρούμπεν Αμορίμ θα είναι εκείνος που θα κληθεί να κουμαντάρει την ομάδα στον ίδιο επιτυχημένο δρόμο που χάραξε ο Γερμανός. Όμως, μαζί με τον Κλοπ ίσως αποχωρήσει και ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής ο οποίος αποδείχθηκε μία εξαιρετική περίπτωση για τους "Κόκκινους".

Ο Λουίς Ντίας και η Λίβερπουλ είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και η αιτία φαίνεται να είναι η καθυστέρηση ανανέωσής του παίκτη. Στο Μέρσεϊσαϊντ φυσικά και επιθυμούν να υπογράψει ο 27χρονος, ωστόσο

η πλευρά του ποδοσφαιριστή καθυστερεί.

Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει μία μακροπρόθεσμη ανανέωση, τότε η μόνη επιλογή θα είναι η παραχώρηση του Ντίας. Αυτή την στιγμή, οι δύο ομάδες που φαίνεται πως επιθυμούν να εντάξουν τον Κολομβιανό στο δυναμικό τους είναι η Μπαρτσελόνα και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η αξία του παίκτη υπολογίζεται γύρω στα 75 εκατομμύρια και επομένως φαντάζει δύσκολο, με τα τωρινά δεδομένα, να ανταποκριθεί η Μπαρτσελόνα στις εν λόγω απαιτήσεις. Από την άλλη πλευρά. Οι Παριζιάνοι θέλουν να καλύψουν το κενό του Εμπαπέ και η περίπτωση του Ντίας φαίνεται ελκυστική, επομένως το καλοκαίρι θα κριθεί η συγκεκριμένη υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα

Η Τσέλσι "παρκάρει" τη μεταγραφή των 90 εκατ. ευρώ και πάει για σούπερ εξτρέμ από την Ισπανία

Πόσο ανοιχτό είναι το θέμα αποχώρησης του Κέιν; Ο Άγγλος ξεκαθάρισε τη θέση του

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αφήνει, Νησί, Λίβερπουλ,afinei, nisi, liverpoul