Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν

12:04 21/5/2024 - Πηγή: Contra

Είναι η εποχή των ευρωπαϊκών τελικών, έφτασε η στιγμή που ξεχωρίζουν οι πρωταγωνιστές από τους κομπάρσους. Η πρώτη μάχη θα δοθεί την Τετάρτη στο Δουβλίνο, Αταλάντα και Λεβερκούζεν θα προσπαθήσουν να κάνουν δικό τους το βαρύτιμο τρόπαιο του Europa League, είναι μια χρονιά ορόσημο στην ιστορία και των δύο φιναλίστ.

Η Αταλάντα του Γκασπερίνι θα παίξει τον πρώτο της ευρωπαϊκό τελικό, ο πολύπειρος τεχνικός κατάφερε να της δώσει όλα αυτά τα στοιχεία για να πρωταγωνιστήσει και εκτός Ιταλίας.

Οι «μπεργκαμάσκι» στη διαδρομή προς το Δουβλίνο, απέκλεισαν την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, Σπόρτινγκ, την Λίβερπουλ του Κλοπ και στον ημιτελικό την Μαρσέιγ. Εξαιρετικά απαιτητικές οι δοκιμασίες, αλλά τα κατάφερε και αυτό της δίνει πίστη για να κάνει δική της και την κούπα.

Η Λεβερκούζεν ζει ένα όνειρο. Μια ομάδα που αδυνατούσε να κατακτήσει τον τίτλο στη Γερμανία και της είχαν… κολλήσει το παρατσούκλι «Neverkusen», τη φετινή σεζόν τα… έσπασε, πήρε το πρωτάθλημα (το παρθενικό της) αήττητη, ούσα η πρώτη που το καταφέρνει και οι οπαδοί της μπορούν με περηφάνια να την αποκαλούν «Neverlusen»! Ο Τσάμπι Αλόνσο έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που τρομάζει όποιον κάθεται απέναντι, είναι αήττητο όλη τη σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις, μιλάμε για 51 ματς!

Μπορείς να πας κόντρα σε μια ομάδα που δεν ξέρει τι πάει να πει ήττα; Το «διπλό» στην Interwetten φθάνει το 1.83, θα μπει στο παιχνίδι μου.

Interwetten, η 1η στοιχηματική που μπήκε στο διαδίκτυο. Με κορυφαία πλατφόρμα σε Mobile και Tablet! 21+

Το Κύπελλο δίνει τίτλο και ευρωπαϊκό εισιτήριο

Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στο πρωτάθλημα, Παναθηναϊκός και Άρης θα μονομαχήσουν το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό, όχι μόνο για το Κύπελλο, αλλά και για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, μόνο ο νικητής θα βγει την επόμενη χρονιά εκτός συνόρων.

Οι «πράσινοι» προέβησαν στην 3η αλλαγή προπονητή, ολοκλήρωσαν τη συνεργασία με τον Φατίχ Τερίμ και έδωσαν τα… κλειδιά στον Χρήστο Κόντη, για δύο και μόνο ματς. Το πρώτο ήταν αυτό με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 2-0 αλλά έκανε κακό φινάλε και ισοφαρίστηκε, γεγονός που τον περιόρισε στην 4η θέση. Το πρώτο… κανονάκι κάηκε, συνεπώς μόνο το Κύπελλο μπορεί να σώσει τη χρονιά.

Ο Άρης έχει… σημαδέψει μήνες αυτό το ματς, ζει και αναπνέει για το τρόπαιο. Θα είναι ο 10ος τελικός, έχει κερδίσει μόνο αυτόν του 1970, έχει χάσει τους άλλους 8, με τελευταίο αυτόν του 2010, με αντίπαλο το «τριφύλλι» (1-0 στο ΟΑΚΑ). Ο Μάντζιος όπου βρεθεί, όπου σταθεί, για το ματς αυτό μιλάει, περιμένει τεράστια προσπάθεια από τους παίκτες του. Στους τελικούς υπάρχει προσεκτική προσέγγιση, αναμένω κλειστό ματς, δεν αποκλείω ισοπαλία και παράταση, η απόδοση στην Ιnterwetten για το Χ στο 3.50.

Στοίχημα στην Interwetten, με μεγάλη προσφορά* «Risk free 50». 21+

Τεράστιο φαβορί η Σίτι του Γκουαρδιόλα

Τελικό Κυπέλλου έχουν και στην Αγγλία, η αρχαιότερη διοργάνωση, φυσικά στο… ναό του ποδοσφαίρου το Γουέμπλεϊ, επίσης το Σάββατο. Η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι θέλει να κάνει το νταμπλ, προφανώς και είναι φαβορί κόντρα στη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ. Το συγκρότημα του Γκουαρδιόλα άντεξε, κατέκτησε τον 4ο συνεχόμενο τίτλο, έκοψε το… νήμα στο όριο, υπό την μεγάλη πίεση της Άρσεναλ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» του Τεν Χαγκ, έμειναν στην 8η θέση, απογοήτευση σκέτη, τα έκαναν όλα λάθος. Αν θέλουν να παίξουν Ευρώπη του χρόνου, θα πρέπει να πάρουν το τρόπαιο, με κάθε κόστος. Η αλήθεια είναι πως δεν πείθουν, το ρόστερ διαθέτει ποιότητα, αλλά η απαιτούμενη χημεία δεν βρέθηκε ποτέ.

Είναι ακλόνητο φαβορί η Σίτι, αλλά μιλάμε και για ένα ματς ειδικών συνθηκών, ο άσος βρίσκεται πολύ χαμηλά. Θα ρισκάρω με την επιλογή 2-3 γκολ, η απόδοση στην Interwetten φτάνει το 2.15.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα