Η ποιότητα της Τότεναμ και ο «τελικός» της Λεωφόρου

11:21 2/4/2024 - Πηγή: Contra

Γεμάτη ποδόσφαιρο είναι η εβδομάδα που διανύουμε, τεράστιο το ενδιαφέρον στοιχηματικά με Ελλάδα και Αγγλία να συγκεντρώνουν τα περισσότερα βλέμματα. Σε αυτά τα… χωράφια θα κινηθούμε κι εμείς, κάνοντας την αρχή από το «νησί» και το λονδρέζικο ντέρμπι, Γουέστ Χαμ – Τότεναμ.

Τα «σφυριά» του Μόγιες προέρχονται από το σοκ στο Νιούκαστλ, στο 77΄ προηγούνταν 3-1 και στο σημείο αυτό σαν να έφυγαν από το γήπεδο, οι γηπεδούχοι βρήκαν 3 γκολ

και κατάφεραν να το γυρίσουν σε 4-3. Πολλές φορές τέτοιες ήττες αφήνουν… πληγές, σήμερα θα φανεί αν έχει επηρεάσει τόσο, όσο πιστεύουμε. Η Τότεναμ από την άλλη, έχει σπουδαία ευκαιρία να βρεθεί στην 4η θέση, το ρεπορτάζ δεν αναφέρει σημαντικά προβλήματα, συνεπώς η προσπάθεια από την ομάδα του Ποστέκογλου θα γίνει με καλές συνθήκες. Η Γουέστ Χαμ μπροστά σκοράρει με συνέπεια, αλλά έχει τεράστια κενά ανασταλτικά, δέχεται γκολ 10 σερί παιχνίδια (24 το σύνολο) και προβληματίζει. Μάντισον, Ρισάρλισον και Σον μπορούν να δημιουργήσουν πολλά ρήγματα, το «διπλό» στην Interwetten φθάνει το 2.10 και με ικανοποιεί απόλυτα.

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημα μας! 21+

Η τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού

Την Τετάρτη η ελληνική Super League επισκιάζει τα πάντα και το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ δικαίως χαρακτηρίζεται «τελικός» για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ. Η εντός έδρας ήττα την Κυριακή από τον ΠΑΟΚ, έφερε τους «πράσινους» στο -6 από την κορυφή, πάντα τα άσχημα αποτελέσματα συνοδεύονται από γκρίνια και εσωστρέφεια, το… χαρτί μπορεί να γυρίσει μόνο με νίκη επί της Ένωσης. Η ομάδα του Αλμέιδα υστέρησε τακτικά του Ολυμπιακού, αλλά είχε ουσία και αυτό μετράει τη δεδομένη στιγμή. Ο Ελίασον σκόραρε λίγο πριν το τέλος, η ΑΕΚ έμεινε μόνη στην κορυφή και θεωρείται δικαίως το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Το ματς κόντρα στους «ερυθρόλευκους» μπορεί να αποτελέσει και… οδηγό για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, δεν έχει λόγους να ρισκάρει πολύ, λογικά θα κλείσει χώρους και θα δοκιμάσει να... χτυπήσει στο ανοικτό γήπεδο. Οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να τα παίξουν όλα για όλα, αναμένω ματς ρίσκου, με γκολ και από τις δύο ομάδες, η απόδοση στην Ιnterwetten στο 1.80.

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Παιχνίδι με τα γκολ στο μεγάλο ντέρμπι του «Στάμφορντ Μπριτζ»

Αμείωτο το ενδιαφέρον και την Πέμπτη, το ντέρμπι Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πάντα τη δική του αίγλη, άσχετα αν τη δεδομένη στιγμή οι δύο ομάδες έχουν μείνει πίσω στην βαθμολογία. Οι «κόκκινοι διάβολοι» το Σάββατο ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις από την Μπρέντφορντ και έχασαν την ευκαιρία να κλείσουν την… ψαλίδα από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι πολλά τα λάθη για τα δεδομένα μιας τόσο ισχυρής ομάδας. Οι «μπλε» του Ποτσετίνο έκαναν επίσης… χαρακίρι υποδεχόμενοι την Μπέρνλι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Κι ενώ προηγήθηκαν 1-0 και ο αντίπαλος έμεινε με παίκτη λιγότερο, δεν μπόρεσαν να κλειδώσουν τη νίκη, το τελικό 2-2 πρόσθεσε μία ακόμη απογοήτευση στις πολλές της φετινής σεζόν. Προφανώς και το ματς κόντρα στην Μάντσεστερ θα τύχει διαφορετικής αντιμετώπισης, ποιότητα υπάρχει στο ρόστερ και μάλιστα μεγάλη. Είναι ματς ειδικών συνθηκών, θα ρισκάρω με την επιλογή 2-3 η απόδοση στην Interwetten φθάνει το 2.25.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ + *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα