Η στιγμή της αλήθειας για την Ρεάλ Μαδρίτης, κρίνεται η μοίρα των Μόντριτς, Κρόος και όχι μόνο

16:06 13/5/2024 - Πηγή: Contra

Είναι γνωστό πως η Ρεάλ Μαδρίτης επιχείρησε και μάλιστα με επιτυχία να αποκτήσει και να προετοιμάσει εγκαίρως την νέα γενιά της ομάδας, η οποία θα πάρει την σκυτάλη από από την παλιά "Βασιλική Φρουρά". Αυτές οι μέρες είναι κρίσιμες και θα καθορίσουν εν πολλοίς την διαμόρφωση του ρόστερ μετά το πέρας της φετινής σεζόν.

Τα δύο ονόματα που απασχολούν περισσότερο σε σχέση με τους υπόλοιπους είναι αυτά των Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς και όχι άδικα. Οι δύο αυτοί παίκτες έχουν "γράψει" πολλά χιλιόμετρα

με την Ρεάλ και αποτελούν ήδη αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορία της. Σύντομα θα προκύψει η γνωστοποίηση για το τι μέλλει γενέσθαι και ευτυχώς για την Ρεάλ, η ίδια έχει προετοιμάσει ήδη τους όρους της "ανταλλαγής".

Οι υπόλοιπες υποθέσεις

Πέρα από τους δύο μέσους, οι Μαδριλένοι οφείλουν να διαχειριστούν και τις περιπτώσεις των Λούκας Βάσκες και Λούνιν. Η πρόθεση μέχρι στιγμής από την μεριά της ομάδας είναι να βρεθεί η χρυσή τομή και να επεκταθούν τα συμβόλαιά τους. Συνολικά η Βασίλισσα επιθυμεί να διατηρήσει στις τάξεις τις όσους μπορούν να προσφέρουν και τους διακατέχει η επιθυμία να παραμείνουν στον σύλλογο.

Διαβάστε περισσότερα

Πείστηκε να ανανεώσει και να καθίσει πάγκο λόγω του Ρονάλντο, περίμενε πρωτάθλημα με Γιουνάιτεντ

220 εκατομμύρια το μπάτζετ για την νέα Λίβερπουλ του Σλοτ, τα δύο μεγάλα ερωτήματα και οι ακριβοί αντικαταστάτες

Keywords
Τυχαία Θέματα