Οι ομάδες των Ρονάλντο και Μέσι κυνηγούν τον Μάρκο Ρόις, εκείνος όμως έχει μία τελευταία αποστολή

16:12 11/5/2024 - Πηγή: Contra

Δίχως αμφιβολία η Ντόρτμουντ διανύει μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά. Παρόλο που βρίσκεται στην 5η θέση στην Bundesliga, στο Champions League έχει καταφέρει να εκπλήξει τους πάντες. Προκρίθηκε στον τελικό, ωστόσο είναι γνωστό πως, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα υπάρξει μία τεράστια αποχώρηση από τον σύλλογο μετά το σφύριγμα της λήξης.

Ο Μάρκο Ρόις έχει πάρει την απόφαση να αφήσει τους "Βεστφαλούς" μετά από 12

χρόνια και εύλογα αρκετές φήμες τον συνδέουν με διάφορες ομάδες. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες εξελίξεις, φαίνεται πως η Ίντερ Μαϊάμι και η Αλ Νασρ είναι οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον μέσο της Ντόρτμουντ.

Όποια πάντως και να είναι η αξιοπιστία των εν λόγω δημοσιευμάτων, ο Ρόις θα κληθεί να πάρει την απόφαση για το μέλλον του μόνο μετά τον τελικό του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς θέλει να στρέψει όλη του την προσοχή στην τελευταία του προσπάθεια για την κατάκτηση του πολυπόθητου ευρωπαϊκού τίτλου.

Σύμφωνα βέβαια με τον, πρώην αστέρα της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι, Σαμίρ Νασρί, ο Γερμανός έχει στο μυαλό του να μετακομίσει στην Αμερική αυτό το καλοκαίρι, καθώς δεν σκοπεύει να αποσυρθεί σε αυτή την ηλικία.

«Μίλησα με τον Μάρκο Ρόις. Είπε ότι αγαπάει πολύ το ποδόσφαιρο για να σταματήσει τώρα και θα πάει στο MLS την επόμενη σεζόν».

Απομένουν ακόμα τρία παιχνίδια με το τελευταίο να είναι το πιο κρίσιμο. Η Ντόρτμουντ θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο στάδιο Γουέμπλεϊ, όπου συμπτωματικά ο ίδιος ο παίκτης και ο σύλλογος έχασαν τον τελικό του του 2012/13 από την Μπάγερν Μονάχου, επομένως αμφότεροι έχουν μία τελευταία από κοινού αποστολή...

Διαβάστε περισσότερα

Σε 7 μέρες θα γνωρίζουμε την απόφαση της Τσέλσι, ο Ποτσετίνο περιμένει υπομονετικά για την τελική "ετυμηγορία"

Tον πήρε για να γίνει σούπερ σταρ, τελικά τον παραχωρεί για τον Γκρίνγουντ

Keywords
Τυχαία Θέματα