Παρί, μεταγραφές: Τα βρήκε με το αστέρι των 100 εκατ. αλλά έχει μπει "σφήνα" και άλλη ομάδα

15:17 19/8/2023 - Πηγή: Contra

Στον πάγο είχε μπει η υπόθεση του Κόλο Μουανί τις τελευταίες ημέρες για την Παρί Σεν Ζερμέν και ο λόγος σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Foot Mercato, Σάντι Αουνά ήταν το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο εν λόγω δημοσιογράφος, παρά το γεγονός πως ο Γάλλος ποδοσφαιριστής και η ομάδα τα έχουν βρει σε όλα για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας και οι συζητήσεις με την Άιντραχτ βρίσκοταν σε καλό επίπεδο, έχει γίνει

μπάσιμο από άλλο κορυφαίο ευρωπαϊκό κλαμπ.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα της ομάδας που ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για τον Κόλο Μουανί αλλά η Άιντραχτ δείχνει διατεθειμένη να περιμένει προκειμένου να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα μπορεί.

Θυμίζουμε πως οι απαιτήσεις της Άιντραχτ για τον Μουανί κυμαίνονται περίπου στα 100.000.000 ευρώ με τη Παρί να δυσκολεύεται να φτάσει στο συγκεκριμένο ποσό λόγω του FFP.

Πάντως ο παίκτης, σύμφωνα πάντα με τον Γάλλο δημοσιογράφο, έχει ξεκαθαρίσει πως πρόθεσή του είναι να πάει στην γαλλική ομάδα και δεν φέρεται διατεθειμένος να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Επικός Σαλάχ, καλωσόρισε τον Έντο με αστείο για τον... καιρό

Η συγκινητική ανάρτηση του Ντε Μπρόινε και η υπόσχεση

Keywords
Τυχαία Θέματα