Σε μπελάδες η Μπάγερν: Δεν ανανεώνει ούτε "σημαία" της ομάδας, καιροφυλαχτεί η Μπαρτσελόνα

12:17 13/12/2023 - Πηγή: Contra

Τον 8ο χρόνο του στην Μπάγερν Μονάχου διανύει ο Τζόσουα Κίμιχ και μόνο λίγα δεν είναι τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να ψάχνεται για ένα νέο βήμα στην καριέρα του.

Το συμβόλαιο του 28χρονου Γερμανού εκπνέει το καλοκαίρι του 2025 και παρά το γεγονός πως έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, προς το παρόν δεν υπάρχει φως στο τούνελ και ο λόγος είναι ξεκάθαρος.

Ο Κίμιχ δεν είναι ικανοποιημένος από τον σχεδιασμό της ομάδας και βλέπει

πολλά αστέρια της να σκέφτονται την αποχώρηση, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό του άσου της Αλφόνσο Ντέιβις, ο οποίος βρίσκεται στα ραντάρ της Ρεάλ Μαδρίτης και φέρεται να ζήτησε απολαβές μαμούθ για να παραμείνει στη γερμανική ομάδα.

Τις εξελίξεις με την περίπτωση του Κίμιχ παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον, σύμφωνα με την SPORT και η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει έρθει σε επικοινωνία και με τον παίκτη και του έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της.

Πάντως αν ο Γερμανός μπακ δεν ανανεώσει τη συνεργασία του με τη γερμανική ομάδα, τότε η Μπάγερν θα ζητήσει για την πώλησή του ένα ποσό κοντά στα 75.000.000 ευρώ, χρήματα που δύσκολα θα μπορέσει να βγάλει από τα ταμεία της η Μπαρτσελόνα.

Πλην των μπλαουγκράνα, τον Κίμιχ φέρεται πως έχουν στη λίστα τους και οι Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ και Σίτι χωρίς όμως καμία εξ αυτών να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρόμα: Αυτά ζήτησε ο Μουρίνιο για να μείνει, ο αγγλικός σύλλογος που παρακολουθεί τις εξελίξεις

Η Σεβίλλη πήγε... σπίτι της αλλά ο Σέρχιο Ράμος έπιασε ιστορική κορυφή

Η Ρεάλ έκανε το 6 στα 6 και έβαλε στα ταμεία της εξωφρενικό ποσό

Keywords
Τυχαία Θέματα