To Battle for Azeroth είναι το επόμενο expansion του WoW

Επιπλέον έρχονται "vanilla" servers μέσω του WoW: Classic

Κατά τη διάρκεια της BlizzCon 2017 που διεξήχθει το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η Blizzard προέβη σε σημαντικές ανακοινώσεις για το World of Warcraft. Η πρώτη από αυτές έχει να κάνει με το επόμενο expansion του δημοφιλούς MMO τίτλου το οποίο θα ονομάζεται Battle

for Azeroth. Στο νέο expansion οι παίκτες θα βρεθούν σε μία έκρηκτική διαμάχη ανάμεσα σε Alliance και Horde και θα πρέπει να πολεμήσουν για την φατριά της επιλογής τους. Παράλληλα με το Battle of Azeroth εισάγονται νέα Βασίλεια, όπως το Zandalar όπου κατοικόυν τα troll την βοήθεια των οποίων θα ζητήσουν τα μέλη του Horde και το Kul Tiras, πατρίδα της Jaina Prodmoore, στους κατοίκους του οποίου θα στραφούν τα μέλη της Alliance για βοήθεια. Όπως συνιθίζεται με την κυκλοφορία ενός νέου expansion το level cap θα αυξηθεί, για να φτάσει τα 120lvl ενώ ενδιαφέρουσα είναι η προσθήκη των Communities, που είναι κοινότητες παικτών για συζήτηση, με κάθε μία από αυτές να εστιάζει σε διαφορετικό θέμα.

Μία από τις σημαντικότερες προσθήκες στο παιχνίδι θα είναι τα δύο νέα "modes" με το πρώτο από αυτά να ονομάζεται Warfronts και να αφορά το PvP κομμάτι του παιχνιδιού. Σε αυτό οι παίκτες των δύο διαφορετικών φατριών -Alliance και Horde- θα χωρίζονται σε ομάδες των 20 ατόμων και θα πολεμούν για την κυριαρχία σημείων στρατηγικής σημασίας στον χάρτη του παιχνιδιού. Σε συνέχεια του παραπάνω, πρέπει να σημειωθεί ότι η Blizzard επέλεξε να κλείσει τους PvP servers και έτσι πλέον οι παίκτες θα μπορούν να μάχονται με αυτούς της αντίπαλης φατριάς σε κάθε server. Στο δεύτερο νέο mode οι παίκτες, σε ομάδες των τριών, καλούνται να εξερευνήσουν νησιά στα οποία θα έρχονται αντιμέτωποι με διαφορετικούς εχθρούς. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του Battle for Azeroth ωστόσο αυτή αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2018.

Η μεγαλύτερη και πιο ευχάριστη έκπληξη της φετινής BlizzCon για τους φίλους του δημοφιλούς MMO ήταν η ανακοίνωση του WoW Classic, το οποίο θα περιέχει official servers με "vanilla" περιεχόμενο, δηλαδή όπως ήταν το παιχνίδι πριν την κυκλοφορία κάποιων expansions. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το WoW Classic και η μέρα που θα γίνουν διαθέσιμοι οι πρώτοι classic servers ενδέχεται να καθυστερήσει σημαντικά, σύμφωνα με τις δηλώσεις του J. Allen Brack, παραγωγού του τίτλου, στην ιστοσελίδα Eurogamer.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα