To Super Mario Bros. Wonder αποκαλύπτει τα μυστικά του

Το Super Mario Bros. Wonder ήταν ένας τίτλος που αποκαλύφθηκε τον περασμένο Ιούνιο, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε αρκετά για αυτόν. Μέσω μιας εκτενής παρουσίασης, ωστόσο, η Nntendo μας προσέφερε μια χορταστική πρώτη επαφή με όσα μας περιμένουν μαζί του.

Η νέα περιπέτεια θα εκτυλίσσεται στο Λουλουδοβασίλειο ( Flower Kingdom), έναν νέο κόσμο, πολύ κοντά στο γνώριμο μας Μανιταροβασίλειο. Με τον Bowser να έχει στρέψει την προσοχή του εκεί, ο Mario

και η παρέα του αναλαμβάνουν εκ νέου δράση. Απαντώντας στο κάλεσμα του πρίγκιπα Florian, οι Mario, Luigi, Peach, Daisy, Toad, Yoshi και Nabbit ταξιδεύουν στο νέο κόσμο για να σώσουν τον Florian και να δώσουν ένα σκληρό μάθημα στον Bowser.

Ο κόσμος του Flower Kingdom περιλαμβάνει επίπεδα που εκτυλίσσονται σε διαφορετικές τοποθεσίες. Η δράση θα λαμβάνει χώρα πάνω στη γη, σε υποβρύχια περιβάλλοντα, αλλά και στον ουρανό. Γνώριμοι εχθροί επιστρέφουν, αλλά και εντελώς νέοι κάνουν το ντεμπούτο τους, απαιτώντας νέες τεχνικές και αντικείμενα για να εξοντωθούν. Μαζί με τα γνώριμα power-ups, ολοκαίνουρια power-ups και ένα σύστημα εμβλημάτων (badges) επιστρατεύονται για να βοηθήσουν τους ήρωες.

Στα νέα power-ups περιλαμβάνονται τα ακόλουθα:

Ο Ελέφαντας:Επιτίθεται και καταστρέφει blocks κουνώντας την προβοσκίδα του.Εκτινάσσει αντικείμενα στον ουρανό.Υπερσκελίζει μεγάλα χάσματα στο περιβάλλον.Αποθηκεύει νερό στην προβοσκίδα και το χρησιμοποιεί για να αντιμετωπίσει εχθρούς, ή να ποτίσει φυτά. Η Φούσκα:Δημιουργεί φούσκες που παγιδεύουν και εξοντώνουν εχθρούς.Οι φούσκες περνούν ανάμεσα σε τοίχους και χρησιμοποιούνται από τον παίκτη ως πλατφόρμες για να φτάσει ακόμα πιο ψηλά.Η κατάλληλη μορφή για να νικήσει κάποιος τον Dry Bones και άλλους, παρόμοιους εχθρούς.Το Τρυπάνι:Το κατάλληλο power-up για σκληρούς και αγκάθινους εχθρούς. Καταστρέφει blocks και άλλες σκληρές κατασκευές.Σκάβει προς το έδαφος και κινείται ανά πάσα κατεύθυνση, όπου αυτό επιτρέπεται.

Το Super Mario Bros. Wonder είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία στις 20 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους. Να αναφέρουμε επίσης πως λίγες μέρες πριν το παιχνίδι, ένα νέο Switch OLED θα γίνει διαθέσιμο στα καταστήματα. Το Mario Red Edition Switch OLED θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου, με Joy-cons κόκκινου χρώματος και ένα κόκκινο deck με “εκπλήξεις” πάνω και πίσω από αυτό.

The post To Super Mario Bros. Wonder αποκαλύπτει τα μυστικά του first appeared on GameOver.

The post To Super Mario Bros. Wonder αποκαλύπτει τα μυστικά του appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα