Ακόμα μία καθυστέρηση για το S.T.A.L.K.E.R. 2

Είναι γεγονός ότι η δημιουργία του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl έχει περάσει από “σαράντα κύματα” για το GSC Game World studio, το οποίο μέσα σε όλα αναγκάστηκε να αλλάξει και έδρα -από το Κίεβο στην Πράγα- εξαιτίας του πολέμου μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας. Γνωρίζαμε ότι το καινούργιο κεφάλαιο της σειράς θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τέταρτο του 2024, αλλά το studio

αναγκάστηκε να αναβάλει την υπόσχεση αυτή για μία τελευταία φορά.

Από το ίδιο το studio αναφέρεται: “Εντός του 2023 αρκετοί ήταν οι παίκτες που έπιασαν στα χέρια τους ένα τμήμα του τίτλου μας, δίνοντάς μας το σχετικό feedback. Δύο μεγάλα συμπεράσματα βγήκαν από αυτό. Πρώτον, ο καινούργιος τίτλος μας περνάει ακριβώς το ίδιο συναίσθημα ενός S.T.A.L.K.E.R. παιχνιδιού. Δεύτερον, από τεχνικής άποψης, ο τίτλος χρειάζεται ακόμα περισσότερο ‘χρόνο στον φούρνο’. Θέλαμε πραγματικά να κυκλοφορήσουμε τον τίτλο το Q1 του 2024, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι στις αρχές του χρόνου αρκετά τεχνικά προβλήματα κρατούν το S.T.A.L.K.E.R. 2 χαμηλότερα των standards που οι fans του περιμένουν από εμάς”.

Τελικά, το studio έδωσε στη δημοσιότητα ένα πολύ μικρό trailer με την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου. Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl αναμένεται, λοιπόν, στις 5 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους για Xbox Series X/S και PC -μέσω των Steam, Epic Games Store, και GOG, και θα είναι διαθέσιμο στο Game Pass από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του.

The post Ακόμα μία καθυστέρηση για το S.T.A.L.K.E.R. 2 first appeared on GameOver.

The post Ακόμα μία καθυστέρηση για το S.T.A.L.K.E.R. 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα