Ακόμη ένα στούντιο εγκαινίασε η NetEase

Η NetEase ανακοίνωσε το άνοιγμα ενός ακόμη στούντιο, του Bad Brain Games, συνεχίζοντας τις επενδύσεις στον τομέα του gaming. Το νεοσύστατο στούντιο, με έδρα το Τορόντο του Οντάριο και το Μόντρεαλ του Κεμπέκ, αναπτύσσει “ένα φιλόδοξο νέο franchise βασισμένο σε ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας που θα βασίζεται στην αφήγηση της ιστορίας του“, σύμφωνα με τη NetEase.

Η Bad Brain Games

δεν φαίνεται να σχετίζεται με την NetEase Montreal, ένα στούντιο που άνοιξε το 2019 και πρόσφατα ενισχύθηκε με την πρόσληψη του Jonathan Morin, ο οποίος ήταν ο δημιουργικός διευθυντής των δύο πρώτων παιχνιδιών Watch Dogs.

Το στούντιο διευθύνεται από τον παραγωγό των Watch Dogs: Legion και Driver: San Francisco, Sean Crooks, με τη NetEase να υποστηρίζει ότι έχει ήδη προσλάβει μια ομάδα βετεράνων προγραμματιστών που έχουν εργαστεί στην τριλογία των Watch Dogs, αλλά και πολλούς άλλους τίτλους όπως τα: Far Cry 2, Driver: San Francisco, Child of Light, Just Dance, Army of Two, Splinter Cell: Conviction και Blacklist.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Sean Crooks, επικεφαλής του στούντιο της Bad Brain Game Studios: “Είναι τιμή μου να ηγούμαι αυτής της ταλαντούχας ομάδας προγραμματιστών στον Καναδά. Είμαστε όλοι παθιασμένοι με τη δημιουργία αξέχαστων και ουσιαστικών εμπειριών. Η NetEase Games μάς επιφύλαξε ένα θερμό καλωσόρισμα, με άφθονη υποστήριξη και δημιουργική ελευθερία που μας επιτρέπει να κάνουμε αυτό που κάνουμε καλύτερα. Το πρώτο μας παιχνίδι είναι ένα έργο πάθους που μας δίνει την ευκαιρία να απελευθερώσουμε πραγματικά το μυαλό μας“.

Ο Simon Zhu, πρόεδρος των παγκόσμιων επενδύσεων και συνεργασιών της NetEase Games καλωσόρισε την ομάδα στην εταιρία λέγοντας: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Bad Brain Game Studios στην οικογένειά μας και εμπλουτίζουμε την παρουσία μας στον Καναδά. Με αυτό το νέο στούντιο, η NetEase Games συνεχίζει τη δέσμευσή της για την καλλιέργεια κορυφαίων ταλέντων στον Καναδά και τη δημιουργία παιχνιδιών που αγαπούν οι παίκτες. Ο Καναδάς έχει μια ακμάζουσα βιομηχανία παιχνιδιών και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε μέρος της. Πιστεύουμε ότι οι ταλαντούχες ομάδες μας στο Τορόντο, το Μόντρεαλ και όχι μόνο, θα δημιουργήσουν μερικά από τα πιο καινοτόμα και συναρπαστικά παιχνίδια που έχει δει ο κλάδος“.

Το παιχνίδι που αναπτύσσει το νέο στούντιο θα είναι μια εμπειρία ανοιχτού κόσμου, ανεπτυγμένο με την Unreal Engine 5 και θα αντλεί εμπνευσμένη από καλτ ταινίες της δεκαετίας του 1980, αναμειγνύοντας στοιχεία περιπέτειας και τρόμου.

The post Ακόμη ένα στούντιο εγκαινίασε η NetEase appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα