Ανακοινώθηκε το Shadow Gambit: The Cursed Crew

Η εταιρεία ανάπτυξης του Desperados III, Mimimi Games, ανακοίνωσε το Shadow Gambit: The Cursed Crew, ένα παιχνίδι στρατηγικής με στοιχεία stealth που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια μιας εναλλακτικής ιστορίας στη Χρυσή Εποχή της Πειρατείας.

Η σύνοψη της σεναριακής βάσης αναφέρει: “Γεια σου, καταραμένε πειρατή! Αυτό είναι ο Shadow Gambit: The Cursed Crew,

ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι στρατηγικής με στοιχεία stealth που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια μιας εναλλακτικής ιστορίας της Χρυσής Εποχής της Πειρατείας. Η Κατάρα των Χαμένων Ψυχών στοιχειώνει τη μυστηριώδη αλυσίδα νησιών γνωστή ως Χαμένη Καραϊβική, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο των τρομερών δυνάμεων της Ιεράς Εξέτασης. Περιφρονούν κάθε τι υπερφυσικό και χρησιμοποιούν την πυρκαγιά που καταβροχθίζει τις ψυχές για να κυνηγήσουν καταραμένους πειρατές όπως εσείς“.

Μεταξύ άλλων ο επερχόμενος τίτλος θα περιέχει αρκετές δυνατότητες, όπως τη δημιουργία του δικού μας πληρώματος, κρυμμένους θησαυρούς, το δικό μας, πλοίο που θα φιλοξενεί το πλήρωμα μας, τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε τη Χαμένη Καραϊβική αλλά και τη δυνατότητα να διαλέξουμε το κατάλληλο πλήρωμα για την ολοκλήρωση κάθε αποστολής.

Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series και PC μέσω Steam και Epic Games Store το 2023.

The post Ανακοινώθηκε το Shadow Gambit: The Cursed Crew appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα