Αναβάλλεται εκ νέου η κυκλοφορία του New World

Για το επόμενο έτος μετατίθεται το MMORPG της Amazon.

Σε εκ νέου αναβολή της κυκλοφορίας του MMORPG "New World" προέβη η Amazon, αναφέροντας πως ακολουθεί πιστά το feedback που συνέλεξε από την κοινότητα μέσω της Alpha έκδοσης του παιχνιδιού.

Όπως αναφέρει ο Rich Lawrence -Studio Director- μέσα από

σχετική σνημέρωση στην επίσημη σελίδα του τίτλου στο διαδίκτυο: "Με το launch της 25ης Αυγούστου να πλησιάζει, εξετάζουμε τα στοιχεία που συλλέξαμε από την κοινότητα της Alpha, ακούγοντας τι απόλαυσαν (ή και όχι) σχετικά με το τρέχον παιχνίδι. Μόλις μελετήσαμε το feedback που λάβαμε κατά τους τελευταίους μήνες, παρατηρήσαμε ότι το παιχνίδι αρέσει στους παίκτες, αλλά θα επιθυμούσαν να δουν ακόμα περισσότερα από αυτό. Πιο συγκεκριμένα, θέλουμε να διασφαλίσουμε πως οι περισσότερο αφοσιωμένοι παίκτες θα έχουν μία πληθώρα από middlegame και endgame εμπειρίες. Θέλουμε οι παίκτες μας να αισθάνονται πλήρως βυθισμένοι μέσα στο παιχνίδι, γνωρίζοντας ότι η ομάδα μας επιμένει σε ποιότητα και διαρκείας gameplay που μπορείτε να εμπιστευτείτε - και αυτό σημαίνει επιπρόσθετο χρόνο για να κάνουμε τα πράγματα όπως τα θέλουμε πριν από την πλήρη κυκλοφορία. Ως αποτέλεσμα, αλλάζουμε την ημερομηνία διάθεσης -και αντίστοιχα το τελευταίο μας beta test- για την άνοιξη του 2021. Δεν πήραμε κάποια βιαστική απόφαση, και έχουμε ως προτεραιότητα να παραδόσουμε το παιχνίδι σε εσάς όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην καλύτερη ποιότητα -με ορισμένες προσθήκες που θα μετατρέψουν την εμπειρία ακόμα καλύτερη."

Προκειμένου η ομάδα του Lawrence να ευχαριστήσει την κοινότητα, θα προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους έχουν προβεί σε προ-παραγγελία του New World καθώς και σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στην Beta, να δοκιμάσουν τον τίτλου στην τρέχουσα κατάστασή του και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ξεκινώντας από τη μέχρι πρότινος ισχύουσα ημερομηνία διάθεσής του, δηλαδή τις 25 Αυγούστου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αναμένουν σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυρομείου, εντός του οποίου θα αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες που θα αφορούν στη διαδικασία συμμετοχής τους στην εν λόγω ενέργεια.

Πρόσφατα, αμερικανική εταιρεία έκανε επίσης γνωστό πως αποσύρει το πρώτο της δωρεάν "competitive AAA" Crucible υπό τη μορφή closed beta, με το πέρας λιγότερων από δύο μήνών από την κυκλοφορία του, καθώς δύο από τα τρία game modes που διαθέτει το παιχνίδι θα πρέπει να αφαιρεθούν, προκειμένου η ομάδα ανάπτυξης να εστιάσει σε περαιτέρω βελτιώσεις του, κάνοντας γνωστό πως η εκείνη αναμένεται να ακολουθήσει την ήδη υπάρχουσα στρατηγική της και για τις επερχόμενες αναβαθμίσεις.

Το New World αναμένεται πλέον να κυκλοφορήσει εντός της άνοιξης του 2021 για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα