Επιστροφή στις ρίζες για το Prince of Persia

Η φετινή Summer Game Fest έκανε ντεμπούτο με την ανακοίνωση του Prince of Persia: The Lost Crown, ένα νέο κεφάλαιο, πιστό στις ρίζες της σειράς, που καταφτάνει το ερχόμενο έτος στις περισσότερες πλατφόρμες που κυκλοφορούν στην αγορά. Είναι ένας τίτλος που θα ακολουθήσει τα metroidvania μονοπάτια, σε συνδυασμό με platforming και hack-and-slash στοιχεία.

Η Ubisoft αναφέρει τα εξής για το παιχνίδι:

“Εμπνευσμένο από το είδος και τη δομή των Metroidvania τίτλων, το Prince of Persia: The Lost Crown επιτρέπει στους παίκτες να εξερευνήσουν έναν μοναδικά σχεδιασμένο κόσμο όπως εκείνοι επιθυμούν. Από την επιβλητική Citadel of Knowledge στα πολύχρωμα τοπία του Hyrcanian Forest, οι παίκτες θα ανακαλύψουν ποικιλόμορφα περιβάλλοντα, εμπνευσμένα από την Περσική μυθολογία. Αποκτώντας νέες Δυνάμεις του Χρόνου, ξεκλειδώνοντας μοναδικές ικανότητες και συνδυάζοντάς τα στη μάχη, οι παίκτες θα μπορούν να ακολουθήσουν τον Sargon καθώς εκείνος προχωρά όλο και περισσότερο μέσα στο Mount Qaf, επιλύει γρίφους, ανακαλύπτει μυστικά και ολοκληρώνει συναρπαστικά side quests.

Σε αυτό το επικό ταξίδι ο Sargon θα έρθει αντιμέτωπος με μυθικά πλάσματα, γιγαντιαία bosses, και θανάσιμες παγίδες. Συνδυάζοντας τις platforming και combat ικανότητές του, οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν πλάσματα που έχουν διαβρωθεί από το Χρόνο, όπως το Jahandar, το μοχθηρό Manticore, φύλακας της Citadel. Οι παίκτες θα μπορούν να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους με ένα βαθύ αλλά και συναρπαστικό σύστημα μάχης, εκτελώντας πανίσχυρα combos.

Καθώς εξερευνούν αυτόν τον μυθικό τόπο, οι παίκτες θα μπορούν να αισθανθούν περισσότερο τη μαγεία του χάρη στο soundtrack του τίτλου που έχει συνθέσει η Mentrix. Με καταγωγή από το Ιράν, η συνθέτρια χρησιμοποιεί παραδοσιακά μουσικά όργανα και σύγχρονους ήχους για να καθοδηγήσει τους παίκτες μέσα από τα διαφορετικά σημεία του κόσμου. Την Mentrix θα συνοδεύσει ηχητικά και ο Gareth Coker, καθώς προσθέτει τη δική του πινελιά στη μουσική απόδοση των επικών boss fights.”

Το Prince of Persia: The Lost Crown έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία για PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και Amazon Luna στις 18 Ιανουαρίου, 2024. Περισσότερες πληροφορίες για τον τίτλο αναμένουμε κατά τη διάρκεια του φετινού Ubisoft Forward στις 12 Ιουνίου.

The post Επιστροφή στις ρίζες για το Prince of Persia appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα