Ημερομηνία άφιξης του Star Trek: Resurgence

Η Dramatic Labs ανακοίνωσε ότι το Star Trek: Resurgence, ο adventure τίτλος με γνώμονα τις επιλογές που διαδραματίζεται στο εμβληματικό σύμπαν επιστημονικής φαντασίας που ετοιμάζει, θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.

Αποτελώντας δημιουργία από πρώην στελέχη της Teltale Games, το Star Trek:

Resurgence περιλαμβάνει μια αφήγηση που διαδραματίζεται αμέσως μετά το timeline του Star Trek: The Next Generation, τοποθετώντας τους παίκτες στα γεγονότα μιας εξέγερσης εργατών που απειλεί την εύθραυστη ειρήνη μεταξύ δύο εξωγήινων πολιτισμών.

Οι παίκτες θα βυθιστούν στη σύγκρουση και στο ευρύτερο μυστήριο από δύο οπτικές γωνίες. Από τη μία πλευρά θα πέρνουμε το ρόλο της USS Resolute First Officer Jara Rydek, που αποτελεί μέρος του διπλωματικού απεσταλμένου με επικεφαλής τον Ambassador Spock. Από την άλλη θα ελέγχουμε τον μηχανικό Carter Diaz, ο οποίος θα βιώσει την αποστολή από τα χαμηλότερα decks του Resolute.

“Σε όλη τη συναρπαστική ιστορία, οι παίκτες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με το σύμπαν του Star Trek όπως ποτέ άλλοτε, με στιγμές αυθεντικής δράσης και κρίσιμων αποφάσεων που διαμορφώνουν την ευρύτερη αφήγηση με λεπτούς και απροσδόκητους τρόπους”, αναφέρει η τελευταία ανακοίνωση.

Το Star Trek: Resurgence αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 23 Μαΐου για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC.

The post Ημερομηνία άφιξης του Star Trek: Resurgence appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα