Ημερομηνία για την αποκάλυψη του Call of Duty: Modern Warfare II

Μετά την αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας του νεότερου κεφαλαίου της σειράς Call of Duty, του Call of Duty: Modern Warfare II, έχουμε πλέον και την ημερομηνία αλλά και την ώρα για την επίσημη αποκάλυψη του νεότερου τίτλου της Activision.

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου

στις 20:00 θα αποκαλυφθεί πλήρως το Call of Duty: Modern Warfare II, ενώ ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου του 2022, όπως ήδη γνωρίζαμε από προηγούμενη ανακοίνωση της εταιρίας.

Στο νεότερο teaser trailer, διάρκειας ενός λεπτού, το οποίο δημοσιεύτηκε με τίτλο «Ultimate Team», βλέπουμε στρατιώτες, συμπεριλαμβανομένου και το γνωστού operator, από προηγούμενους τίτλους της σειράς, σε ένα σκοτεινό φορτηγό ενώ κατευθύνονται προς ένα πεδίο μάχης ενώ πριν τελειώσει το τρέιλερ ανακοινώνεται η ημερομηνία και η ώρα της πλήρης αποκάλυψης του παιχνιδιού.

Υπενθυμίζουμε πως στο προηγούμενο trailer που είχε κυκλοφορήσει για τον τίτλο, είχαμε μάθει πως η Task Force 141 επιστρέφει με μια παγκόσμια ομάδα εμβληματικών βετεράνων. Τα μέλη της ομάδας περιλαμβάνουν operators που επιστρέφουν από παλαιότερους τίτλους της σειράς όπως ο Captain John Price, ο Simon “Ghost” Riley, ο John “Soap” MacTavish, ο Kyle “Gaz” Garrick και ο συνταγματάρχης των Ειδικών Δυνάμεων του Μεξικού Alejandro Vargas.

Τέλος, λίγες ώρες πριν τη δημοσίευση του teaser, είχαμε και μια μυστηριώδη δημοσίευση από πλευράς του Steam στο Twitter, με αναφορά στον τίτλο, κάτι το οποίο ίσως υποδηλώνει την κυκλοφορία του παιχνιδιού της Activision και μέσω της πλατφόρμας του Steam.

https://t.co/U5nNKwzwZB

Steam (@Steam) June 2, 2022

The post Ημερομηνία για την αποκάλυψη του Call of Duty: Modern Warfare II appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα