Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Stellar Blade

Στο State of Play του PlayStation 5 το studio Shift Up έδειξε ένα εκτενές trailer για τον αποκλειστικό τίτλο του συστήματος της Sony, το Stellar Blade. Σε αυτό πήραμε αρκετές καινούργιες πληροφορίες για το παιχνίδι, μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Στο Stellar Blade

οι παίκτες θα ελέγχουν την Eve, η οποία μάχεται για την σωτηρία της ανθρωπότητας στο μακρινό μέλλον. Οι εχθροί μας αυτή τη φορά ακούν στο όνομα Naytibas, οι οποίοι κάνουν επίθεση στα απομεινάρια της ανθρώπινης φυλής στη Γη. Στο ταξίδι αυτό, θα βρούμε συμμάχους και εχθρούς στην προσπάθεια της Eve να σώσει την τελευταία ανθρώπινη πόλη, την Xion.

Η πόλη αυτή συνδέεται με δύο semi-open world περιβάλλοντα που οι δημιουργοί τα ονομάζουν Wasteland και Great Desert. Σύμφωνα με τους ίδιους, σε αυτούς τους χάρτες θα υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί εχθροί και πολλά μυστικά να ανακαλύψουμε. Αυτά θα φέρουν τα ανάλογα XP, με τα οποία θα μπορούμε να ξεκλειδώνουμε δυνατότερα skills, αλλά και να αγοράσουμε διάφορα cosmetics για την πρωταγωνίστρια.

Μαζί με αυτές τις πληροφορίες το PlayStation.Blog ανέβασε ένα άρθρο που μας μιλάει για τις δύο εκδόσεις του τίτλου. Αυτές θα είναι οι Standard edition στα 79.99 ευρώ, και θα κυκλοφορήσει τόσο σε φυσική, όσο και σε ψηφιακή μορφή. Επίσης, όσοι θέλουν θα μπορούν να προμηθευτούν την Digital Deluxe edition του τίτλου, που θα έχει αποκλειστικά ψηφιακά “καλούδια” για το παιχνίδι, και θα κοστίζει 89.99 ευρώ. Τέλος, όποιος προπαραγγείλει κάποια από τις δύο αυτές εκδόσεις θα λάβει επιπλέον κάποια cosmetics για την Eve.

Το Stellar Blade αναμένεται αποκλειστικά για PlayStation 5 στις 26 Απριλίου του τρέχοντος έτους, με τις προπαραγγελίες να ανοίγουν στις 7 Φεβρουαρίου.

The post Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Stellar Blade first appeared on GameOver.

The post Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Stellar Blade appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα