Νέες αναφορές για μια καινούργια έκδοση του Switch

To Nintendo Switch έκλεισε αισίως τα τέσσερα χρόνια ζωής και οδεύει στο πέμπτο, συνεχίζοντας το σερί επιτυχημένων πωλήσεων. Ωστόσο, πληθαίνουν οι αναφορές για μια νέα έκδοση της κονσόλας, με την κυκλοφορία της να τοποθετείται εντός της φετινής χρονιάς.

Αν και για την ώρα η Nintendo δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημο, εν

τούτοις το Bloomberg έχει διαφορετική άποψη. Φαίνεται πως η Nintendo συνεργάζεται με την Samsung για τη δημιουργία OLED οθονών. Οι οθόνες θα υποστηρίζουν 720p ανάλυση, θα έχουν μέγεθος 7 ιντσών και η παραγωγή τους αναμένεται να ξεκινήσει εντός του καλοκαιριού. Στόχος της παραγωγής είναι περίπου 1 εκατομμύριο οθόνες το μήνα, με τις πρώτες οθόνες να παραδίδονται τον Ιούλιο.

Σύμφωνα επίσης με τον Yoshio Tamura, συνιδρυτή της DSCC, τα οφέλη των OLED οθονών στο Switch θα είναι πολλά. Θα καταναλώνουν λιγότερη μπαταρία, θα προσφέρουν υψηλότερο contrast και θα υποστηρίζουν ταχύτερους χρόνους απόκρισης. Η αναφορά του Bloomberg υποστηρίζει πως το νέο μοντέλο Switch θα υποστηρίζει 4Κ αναλύσεις όταν συνδέεται με τις τηλεοράσεις. Αυτό αναμένεται να ωθήσει τις πωλήσεις του μοντέλου, τοποθετώντας το στην ίδια κατηγορία με τις κονσόλες νέας γενιάς και επεκτείνοντας τον κύκλο ζωής του.

Για την ιστορία, ο Takashi Mochizuki, ο αρθρογράφος της Bloomberg, ήταν σωστός στις πληροφορίες που έδωσε για το Switch και το Switch Lite πριν από την επίσημη ανακοίνωσή τους. Η νέα έκδοση του Switch τοποθετείται για τη φετινή εορταστική περίοδο, σύμφωνα με το Bloomberg. Αν και η νέα έκδοση Switch ακόμα βρίσκεται στη σφαίρα της φημολογίας, περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα εντός της χρονιάς.

The post Νέες αναφορές για μια καινούργια έκδοση του Switch appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα