Νέο studio ανάπτυξης από την Ikumi Nakamura

Η πρώην Creative Director του GhostWire: Tokyo, Ikumi Nakamura, ανακοίνωσε ότι προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου indie studio ανάπτυξης με έδρα την Ιαπωνία.

Θυμίζουμε ότι η πρώην developer των Capcom και Tango

Gameworks είχε γίνει γνωστή στους video games fans, με την ενθουσιώδη παρουσία της στην ανακοίνωση του GhostWire: Tokyo στην παρουσίαση της Bethesda στην E3 του 2019, προτού αποχωρήσει από την Tango Gameworks τρεις μήνες αργότερα.

Η Nakamura αποκάλυψε το γιατί εγκατέλειψε την Tango Gameworks και ποια είναι τα μελλοντικά της σχέδια, μέσα από ένα νέο ντοκιμαντέρ στο YouTube.

Η Nakamura αναφέρει ότι μέχρι την E3 του 2019 είχε «αρρωστήσει για κάποιο χρονικό διάστημα» και ότι η εργασία ως μέρος μιας μεγάλης ομάδας μπορεί να έχει κάποια προβλήματα.

«Έφτασα στο σημείο όπου επηρεάστηκε η υγεία μου. Δεν μπορείς να δημιουργείς παιχνίδια εάν δεν είσαι υγιής. Άρχισα να αναρωτιέμαι αν δεν υπήρχε τρόπος να κάνω παιχνίδια ενώ νιώθω καλύτερα. Πήρα την απόφαση να παραιτηθώ πριν να είναι πολύ αργά”.

Μετά την αποχώρησή της από την Tango Gameworks, δέχτηκε σωρεία από μηνύματα υποστήριξης, προσφορές εργασίας και προσκλήσεις για επίσκεψη σε άλλα studio ανάπτυξης. Χρησιμοποίησε αυτήν την ευκαιρία για να “ταξιδέψει και να μάθει το τι απαιτείται για ένα καλό εργασιακό περιβάλλον”.

“Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω αυτήν την εμπειρία για να ανοίξω το δικό μου μικρό studio και να δημιουργήσω το IP μου. Θέλω να δοκιμάσω ξανά το χέρι μου σε ένα IP σε αυτό το studio, αυτό δουλεύω τώρα”.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το μίνι ντοκιμαντέρ της Nakamura, το οποίο είναι στα ιαπωνικά, αλλά διατίθενται υπότιτλοι στα αγγλικά

Αναμένουμε να ακούσουμε περισσότερα για το νέο studio και το παιχνίδι της Ikumi Nakamura στα επόμενα χρόνια.

The post Νέο studio ανάπτυξης από την Ikumi Nakamura appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα