Οι καινούργιες προσθήκες του Game Pass για τον Ιούλιο

Η Microsoft, μέσω του επίσημου site του Xbox, έδωσε τα ονόματα των καινούργιων προθηκών για τη συνδρομητική της υπηρεσία. Μεταξύ τους βλέπουμε την επιστροφή του Grand Theft Auto V, αλλά και τον καινούργιο τίτλο Exoprimal της Capcom, που θα είναι στο Game Pass από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του. 

Βρίσκονται

ήδη στην υπηρεσία:

Grand Theft Auto V, για κονσόλες και PC

Στις 6 Ιουλίου θα προστεθεί το:

McPixel 3, για τα xCloud, κονσόλες, και PC

Στις 11 Ιουλίου θα προστεθούν τα:

Common’hood, για τα xCloud, κονσόλες, και PCInsutgency: Sandstorm, για τα PC

Στις 14 Ιουλίου θα προστεθεί το:

Exoprimal, για τα xCloud, κονσόλες, και PC

Στις 18 Ιουλίου θα προστεθούν τα:

Techtonica (Game Priview), για τα xCloud, κονσόλες, και PCThe Cave, για το xCloud και τις κονσόλες

Στα των update και DLCs, έχουμε τα εξής:

Forza Horizon 5: Race like Barbie and KenFIFA 23: Women’s World CupHi-Fi Rush: Arcade Challenge! Update!Wo Long: Fallen Dynasty – Battle of Zhongyuan DLC, οι συνδρομητές του Game Pass θα έχουν 10% έκπτωση στο καινούργιο DLC του τίτλουSniper Elite 5: Kraken Awakes DLC, οι συνδρομητές του Game Pass θα έχουν 10% έκπτωση στο καινούργιο DLC του τίτλου, από τις 6 Ιουλίου

Γι’ αυτόν τον μήνα στην κατηγορία των Perks του Ultimate πακέτου έχουμε:

Madden NFL 23: EA Play Ultimate Team PackSea of Thieves: Obsidian Banjo Pack

Για να κερδίσετε Microsoft Points για τα Microsoft Rewards μέσω των Game Pass Quests θα πρέπει να κάνετε τις εξής αποστολές:

Αποκτώντας ένα οποιοδήποτε Achievement από κάποιον τίτλο του Game Pass, θα μπορείτε να πάρετε 50 Microsoft Points καθημερινάΑν χτυπήσετε 100 Πορτοκαλί Pegs στο Peggle 2 θα πάρετε 250 Microsoft Points, αυτή η αποστολή είναι ανοιχτή μόνο για τους συνδρομητές του Ultimate πακέτουΑν παίξετε απλά το Ghostwire Tokyo θα πάρετε 5 Microsoft Points

Στις 15 Ιουλίου αποχωρούν από το Game Pass τα:

Exo OnePAW Patrol The Movie: Adventure City CallsSpelunky 2

Όπως πάντα στο κλείσιμο του άρθρου, υπενθυμίζουμε ότι για να έχετε πρόσβαση στα Perks θα πρέπει να είστε συνδρομητές στο Ultimate πακέτο του Game Pass. Το xCloud δεν είναι επίσημα διαθέσιμο στην Ελλάδα. Τέλος, αν θέλετε να έχετε στη συλλογή σας κάποιους από τους τίτλους που αποχωρούν από την υπηρεσία, καλό θα ήταν να τους αγοράσετε όσο αυτοί είναι ακόμα μέσα στο Game Pass καθώς έχουν 20% έκπτωση για το χρονικό διάστημα που βρίσκονται σε αυτό. 

The post Οι καινούργιες προσθήκες του Game Pass για τον Ιούλιο appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα