Πληροφορίες για το Street Fighter 6

Η Capcom, στο πλαίσιο του προσφάτου Street Fighter Showcase, αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες και υλικό από το World Tour mode του Street Fighter 6.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στη δημιουργία χαρακτήρων και γνωρίσαμε τον Bosch, τον χαρακτήρα που θα χρησιμεύσει ως αντίπαλός

μας κατά τη διάρκεια αυτού του mode. Αποκαλύφθηκε επίσης μια ολοκαίνουργια περιοχή ανοιχτού κόσμου, ξεχωριστή από τη Metro City, η Nayshall, μια μεγάλη πόλη με τα δικά της καταστήματα, χαρακτήρες και ατμόσφαιρα.

Το avatar μας στο World Tour θα έχει την ευκαιρία να γίνει μαθητής Θρυλικών Μαχητών όπως η Chun-Li, με αποστολές που ενισχύουν τον δεσμό μας με τον Δάσκαλό μας. Στη συνέχεια, θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε το στυλ μάχης του Δάσκαλου, το οποίο μας δίνει πρόσβαση στις βασικές επιθέσεις του. Όταν το avatar μας θα φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, θα μπορούμε να το δοκιμάσουμε σε online περιβάλλον στο Custom Avatar Battles.

Θα υπάρχουν επίσης νέες επιλογές accessibility στο Street Fighter 6, συμπεριλαμβανομένης της καινοτόμου σχεδίασης ήχου που μας λέει πόσο μακριά βρισκόμαστε από τον αντίπαλό μας, εμπλουτισμένων tutorials και ενός νέου συστήματος Dynamic Control παράλληλα με τις επιλογές Classic και Modern.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα παρακάτω:

Έπειτα είχαμε τη διάθεση ενός Demo του Street Fighter 6, για PlayStation 4 και PlayStation 5 (για τις πλατφόρμες Xbox αναμένεται εντός εβδομάδας), το οποίο θα επιτρέψει στους παίκτες να μάθουν τους βασικούς μηχανισμούς fighting του παιχνιδιού στο Tutorial mode, πριν ασχοληθούν με τις κινήσεις και το στυλ μάχης των Luke και Ryu στο Character Guide.

Από εκεί, οι παίκτες θα μπορούν να δοκιμάσουν την πρώτη ενότητα του εκτεταμένου World Tour mode του Street Fighter 6, συμπεριλαμβανομένου του character customization, με το δικό μας Custom Avatar που μπορεί να μεταφερθεί στο πλήρες παιχνίδι όταν αυτό κυκλοφορήσει αυτόν τον Ιούνιο.

Μπορείτε να δείτε το Demo Trailer του Street Fighter 6 παρακάτω:

Τέλος, είχαμε την αποκάλυψη των χαρακτήρων που θα έρθουν στον τίτλο ως DLC μέσα στην πρώτη χρονιά κυκλοφορίας του.

Το roster των επερχόμενων χαρακτήρων – μαχητών περιλαμβάνει τρεις χαρακτήρες Street Fighter που επιστρέφουν, καθώς και έναν ολοκαίνουργιο. Ο Rashid επιστρέφει μετά το ντεμπούτο του στο Street Fighter V, ενώ ο Ed θα κάνει την τρίτη εμφάνισή του σε τρεις διαδοχικούς τίτλους Street Fighter. Την επιστροφή του θα κάνει και ο θρυλικός Akuma, ενώ το roster των τεσσάρων ολοκληρώνεται από τον νεοφερμένο Α.Κ.Ι.

Χρονοδιάγραμμα κυκλοφοριών των Year 1 DLC

Καλοκαίρι 2023 – RashidΦθινόπωρο 2023 – Α.Κ.Ι.Άνοιξη 2024 – AkumaΧειμώνας 2024 – Ed

Και οι τέσσερις χαρακτήρες θα προστεθούν στο World Tour ως Masters μετά την κυκλοφορία τους. Οι παίκτες με τις εκδόσεις Deluxe και Ultimate του Street Fighter 6 θα λάβουν αυτούς τους χαρακτήρες δωρεάν κατά την κυκλοφορία του κάθε DLC.

Το Street Fighter 6 πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, PC και Xbox Series X/S στις 2 Ιουνίου 2023.

The post Πληροφορίες για το Street Fighter 6 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα