Προετοιμασία για special review του UFC 4 από το GameOver

Με τη βοήθεια του πρωταθλητή Γιάννη Αρζουμανίδη, εντός του SP Gaming Net Station.

To UFC 4 της Electronic Arts κυκλοφόρησε στις 14 Αυγούστου, και το GameOver.gr έχει παραλάβει τον κωδικό του και προχωράει στη σύνταξη του review. Ωστόσο, και για αυτό δημοσιεύεται και σχετική είδηση, το review αυτό θα είναι ειδική περίπτωση, αφού ο Απόστολος Δρέζος, που θα συντάξει το κείμενο,

θα έχει στην παρεά του τον Γιάννη Αρζουμανίδη, ο οποίος θα δοκιμάσει το παιχνίδι και θα καταγράψει την άποψή του για αυτό.

Ο Γιάννης Αρζουμανίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη με καταγωγή από την Χαλκιδική και την Δράμα. Από το 2000 και έπειτα ασχολείται με τα μαχητικά αθλήματα και συγκεκριμένα με judo και Πάλη. Στην Πάλη ήρθαν οι μεγάλες διακρίσεις το 2009 και το 2010 με τα δύο χάλκινα παγκόσμια μετάλλια. Έχει διακριθεί σε όλα τα στυλ Πάλης σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, Ολυμπιακά και μη. Η μαχητική του ολοκλήρωση ήρθε με τον παγκόσμιο τίτλο amateur MMA της πρώην FILA και νυν UWW. Επαγγελματικά οι μεγαλύτεροι αγώνες έγιναν στο εξωτερικό στη Ρωσία και η ιστορική μάχη στη Βαριά κατηγορία με τον Νέστωρα Μπατζέλα. Παράλληλα, στόχος του είναι να ανεβάσει συλλόγους να τους στηρίξει ώστε να μπορέσουν να ζήσουν το Ολυμπιακό όνειρο όλο και περισσότερα παιδιά που ασχολούνται με την Πάλη.

Αυτό το special review/ gathering, με τον Απόστολο και τον ειδικό επί του θέματος, Γιάννη Αρζουμανίδη, θα λάβει χώρα στο internet cafe SP Gaming Net Station, στην 25ης Μαρτίου 5, Θεσσαλονίκη (Ποσειδώνιο), λίγο μετά τις 22:00 της Τρίτης 25 Αυγούστου. Βέβαια, όσοι είναι από τη Θεσσαλονίκη και το επιθυμούν, μπορούν να περάσουν μια βόλτα από εκεί.

Ευχαριστούμε τον Γιάννη για τη συμμετοχή του στο review, και το SP Gaming Net Station για τη φιλοξενία.

Keywords
Τυχαία Θέματα