«Σχεδόν» έτοιμο το port του Baldur’s Gate ΙΙΙ στο Xbox Series S

Το port του του Baldur’s Gate III στο Xbox Series S “πηγαίνει καλά”, σύμφωνα με το αφεντικό της Larian, Swen Vincke.

Ο Vincke μοιράστηκε ένα update για την πρόοδο του port στο Twitter, λέγοντας:

“Πήρα ένα ωραίο δώρο από τους μηχανικούς μας. Το να διασφαλίσουμε ότι η μνήμη είναι καλά υπό έλεγχο και να έχουμε buffer για τα peaks

ήταν το κύριο πράγμα που μας κρατούσε πίσω. Νομίζω ότι αυτό θα ωφελήσει και όλες τις πλατφόρμες επίσης. Ακόμα λίγη δουλειά έχει μείνει αλλά είμαστε πολύ κοντά τώρα”.

Ο τίτλος της Larian, ο οποίος είναι ένας από τους πλέον δημοφιλής και πολυσυζητημένους της χρονιάς, κυκλοφόρησε σε PC τον Αύγουστο και στο PlayStation 5 τον Σεπτέμβριο. Δεν κυκλοφόρησε όμως στις πλατφόρμες Xbox λόγω της πιο περιορισμένης ισχύος του Xbox Series S.

Θα μπορούσε να είχε κυκλοφορήσει στο Xbox Series X, αλλά η “ισοτιμία” μεταξύ των δύο πλατφορμών σήμαινε ότι η συνολική κυκλοφορία πήγε πίσω.

Δεν υπάρχει ακόμη κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για την έκδοση Xbox Series X/S ακόμα – απλώς έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει φέτος.

Got a nice present from our engineers. Ensuring memory is well under control and having buffer for peaks was the main thing holding us back I think this will benefit all platforms too. Still some work left but very close now. pic.twitter.com/xvtUDPFebo

— Swen Vincke @where? (@LarAtLarian) November 8, 2023

The post «Σχεδόν» έτοιμο το port του Baldur’s Gate ΙΙΙ στο Xbox Series S first appeared on GameOver.

The post «Σχεδόν» έτοιμο το port του Baldur’s Gate ΙΙΙ στο Xbox Series S appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα