Σε ανάπτυξη βρίσκεται νέος AAA τίτλος από την People Can Fly

Action-adventure κατηγορίας, για τα συστήματα νέας γενιάς.

Η People Can Fly έκανε γνωστή την ανάπτυξη ενός νέου AAA τίτλου, ο οποίος προγραμματίζεται να γίνει διαθέσιμος στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στις κονσόλες επόμενης γενιάς.

Υπεύθυνοι για το νέο project της πολωνικής εταιρείας θα είναι ο Roland

Lesterlin ως Creative Director και ο επικεφαλής του αμερικανικού στούντιο της People Can Fly, ονόματι David Grijns. Το εν λόγω στούντιο αναμένεται να συνεργαστεί με τα υπόλοιπα στούντιο της πολωνικής εταιρείας στη Βαρσοβία, το Ρζεσζόφ και τη Νιούκαστλ της Αγγλίας, με σκοπό να δημιουργήσουν έναν "ιδιαίτερα φιλόδοξο και πρωτοποριακό action-adventure τίτλο", που θα βασίζεται στη σχεδόν δύο δεκαετιών εμπειρία της People Can Fly στον τομέα την ανάπτυξης. Προκειμένου να καταστεί εφικτό το πλάνο της για το νέο project, η εταιρεία σκοπεύει στην ανάπτυξη του αμερικανικού της στούντιο για έως και ολόκληρη την επόμενη χρονιά, καθώς και στην ίδρυση ενός νέου στούντιο στη Μοντρεάλ του Καναδά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της People Can Fly, Sebastian Wojciechowski, σχετικά με τον νέο τίτλο, αναφέρει: "Υπάρχει ηλεκτρισμός στον αέρα της People Can Fly. Την περασμένη χρονιά ανακοινώσαμε την ίδρυση του νέου μας στούντιο στη Νέα Υόρκη και αποκαλύψαμε το Outriders για πρώτη φορά. Σήμερα έχουμε υπερβεί σε προσωπικό τους 250 υπαλλήλους και είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε το επόμενο κεφάλαιο στην ανάπτυξη της εταιρείας μας. Ο σκοπός μας από την αρχή ήταν να διευρύνουμε την People Can Fly σε ένα στούντιο πολλαπλών projects και να εξακολουθήσουμε να επενδύουμε σε μία παγκόσμια παρουσία για την εταιρεία μας. Επισημαίνουμε αυτή τη μοναδική στιγμή με την παρουσίαση της ανανεωμένης οπτικής ταυτότητας της People Can Fly. Με την κυκλοφορία των κονσολών επόμενης γενιάς αργότερα την τρέχουσα χρονιά, είμαστε απίστευτα χαρούμενοι για το μέλλον της People Can Fly και τη βιομηχανία των παιχνιδιών κατ' επέκταση."

Ιδρυθείσα το 2002, η People Can Fly αναπτύσσει επί του παρόντος το The Outriders σε συνεργασία με τη Square Enix, στοχεύοντας την κυκλοφορία του εντός της τρέχουσας εορταστικής περιόδου σε PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One και PC, ενώ είναι επίσης γνωστή για τα Bulletstorm, Gears of War: Judgment και τη σειρά Painkiller.

pcPS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα