Σημαντικές ανακοινώσεις από την 343 Industries

Για τίτλους από το σύμπαν των παιχνιδιών Halo.

Η 343 industries έδωσε τις πρώτες λεπτομέρειες για το Halo Summer Celebration, με το οποίο πολλοί τίτλοι της σειράς που είχαν κυκλοφορήσει για το Xbox 360 θα κάνουν την εμφάνισή τους στην τωρινή γενιά των κονσόλων, μέσω της backward compatibility δυνατότητας του Xbox One.

Συγκεκριμένα, η 343 Industries επιβεβαίωσε ότι τα Halo: CE Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST και Halo 4 –δηλαδή όλα τα βασικά παιχνίδια της σειράς που είχαν κυκλοφορήσει στο Xbox 360- θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Xbox One, αργότερα κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι το Ηalo 5: Guardians θα λάβει ένα 4k patch για να «ομορφύνει» ακόμα περισσότερο όταν θα τρέχει στο Xbox One X. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν διαθέσιμες όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία διάθεσης της νέας, ενισχυμένης έκδοσης του Xbox One.

Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις που προέβη πάντως η 343 Industries, είναι ότι όλοι οι παραπάνω τίτλοι θα περιλαμβάνουν -εκτός των βασικών campaign- ολόκληρα τα multiplayer modes των τίτλων και θα υποστηρίζουν παιχνίδι σε τοπικό δίκτυο, το οποίο θα περιλαμβάνει παιχνίδι μέσω LAN μεταξύ Xbox One και Xbox 360. Η άλλη σημαντική είδηση είναι ότι όλα τα add-on map packs, για όλα τα παιχνίδια, θα είναι διαθέσιμα για όλους εντελώς δωρεάν.

xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα