Τα καλύτερα παιχνίδια του 2023 | Ψηφοφορία αναγνωστών

Φτάσαμε λοιπόν στο τέλος μιας ακόμα χρονιάς. Μιας χρονιάς που, ωστόσο, δεν θα μπορούσε να την πει κάποιος συνηθισμένη. Μετά από την πανδημία και μια πολύ μεγάλη περίοδο όπου το να βρεις κονσόλα για αγορά δεν ήταν η ευκολότερη υπόθεση, ο κόσμος του gaming επέστρεψε σε μια κανονικότητα.

Και το “κανονικότητα” θα το βάζαμε σε εισαγωγικά, αφού το 2023 | Ψηφοφορίαήταν μια υπέρ το δέον παραγωγική χρονιά, με πολλά σπουδαία παιχνίδια (από το εξαιρετικό ξεκίνημα του Dead Space Remake, τη συνέχεια στα μισά του έτους

με τα The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, Street Fighter 6 και Final Fantasy XVI, και το κλείσιμο με τα Spider-man 2 και Alan Wake 2) μέχρι, ανακοινώσεις, κυκλοφορίες νέου hardware και προσδοκίες ότι αυτή η γενιά hardware θα εξελιχθεί επιτέλους όπως της αξίζει.

Υπάρχει ακόμα δρόμος να διανυθεί, αλλά το σίγουρο είναι ότι το 2023 | Ψηφοφορίαήταν η χρονιά που όλοι περιμέναμε, η χρονιά όπου τα PS5 και Xbox Series, πάντα με το Switch και τους υπολογιστές χέρι-χέρι φυσικά, έδειξαν ένα γερό δείγμα από τα δόντια τους.

Αυτά τα προαναφερθέντα παιχνίδια, και πολλά πολλά ακόμα που είχαμε στα χέρια μας αυτή τη χρονιά, σας καλούμε να ψηφίσετε στο φετινό μας poll, μια παράδοση που πλέον αγγίζει τη δεκαετία και έχει αγαπηθεί τα μέγιστα από την κοινότητά μας.

Για άλλη μια χρονιά λοιπόν, 9η συνεχόμενη, το GameOver επιστρέφει με ένα ακόμα poll αναγνωστών, κομμένο και ραμμένο στα φετινά δεδομένα και με ανοιχτή πρόσκληση προς εσάς, το κοινό μας, να μας πείτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια για το έτος που πέρασε αλλά και τις ελπίδες σας για το μέλλον!

Και φυσικά, GameOver poll δίχως δωράκια δεν γίνεται. Για αυτό σας ετοιμάσαμε ορισμένα. Το μόνο που χρειάζεται για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό είναι, αφού ολοκληρώσετε το Poll, να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην τελευταία σελίδα του.

Η ψηφοφορία ξεκινά την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023 και λήγει την Κυριακή 7 Ιανουαριου 2024 στις 23:59. Μετά τη λήξη της θα ακολουθήσει ένα μεγάλο άρθρο με τους νικητές της κάθε κατηγορίας αλλά και την ανακοίνωση των τυχερών αναγνωστών που θα κερδίσουν τα δώρα μας, τα οποία είναι τα εξής:

1ος νικητής: Ένα χειριστήριο DualSense για το PS5, στο ολοκαίνουργιο χρώμα Cobalt Blue (προσφορά του PlayStation Greece).2ος νικητής: Ένα παιχνίδι Resident Evil Village για Xbox Series (προσφορά της CD Media) και ένα lanyard PSVR 2 (προσφορά του PlayStation Greece).3ος νικητής: Ένα παιχνίδι Riders Republic για το PS4 (προσφορά της CD Media) και ένα μάλλινο σκουφάκι PSVR 2 (προσφορά του PlayStation Greece).ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ 2023

The post Τα καλύτερα παιχνίδια του 2023 | Ψηφοφορία αναγνωστών first appeared on GameOver.

The post Τα καλύτερα παιχνίδια του 2023 | Ψηφοφορία αναγνωστών appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα