Το Bake 'n Switch θα έρθει και στο PS4

Όπως αποκάλυψε η ομάδα ανάπτυξης.

Κατά τη διάρκεια του BitSummit Gaiden Conference, η Streamline Games έκανε γνωστό πως το Bake ‘n Switch πρόκειται να κυκλοφορήσει και στο PS4.

Το Bake ‘n Switch αποτελεί ένα party brawler παιχνίδι που διαθέται PvP

και co-op mode με υποστήριξη για έως και τέσσερις συνδεδεμένους παίκτες διαδικτυακά. Το παιχνίδι θέλει κάθε παίκτη να αναλαμβάνει το ρόλο ενός εκ των τεσσάρων "Bakers" προκειμένου να κατευνάσει τους Guardians of Dough, ερχόμενος αντιμέτωπος με μία πληθώρα από εχθρικά πλάσματα μέσα από τα πολλαπλά και πολύχρωμα επίπεδα του παιχνιδιού, με την πρόκληση των οποίων να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο με την πρόοδο του παίκτη.

Επιπλέον, και με τη συμβολή της kickstarter καμπάνιας που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, ο τίτλος θα υποστηρίζει τη δυνατότητα τόσο για online όσο και για local multiplayer από τη στιγμή της διάθεσής του.

Το Bake ‘n Switch έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο τρέχον καλοκαίρι για Nintendo Switch και PC, ενώ αναμένεται να κάνει λίγο αργότερα την εμφάνισή του και στο PS4.
Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο Announcement Trailer του παιχνιδιού για την κονσόλα της Sony.

switch Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα