FIFA 14

Ανακοινώθηκε και επίσημα! [UPDATE 2]

Η EA Sports ανακοίνωσε ότι το Fifa 14 θα κυκλοφορήσει φέτος το φθινόπωρο για PC, PlayStation 3 και Xbox 360. Δεν υπήρξε αναφορά για Wii U, PlayStation Vita,

Nintendo 3DS ή PlayStation 4, ωστόσο υπάρχει η υποσημείωση ότι στο μέλλον θα ανακοινωθούν περισσότερες πλατφόρμες.

[UPDATE] Τα νέα χαρακτηριστικά του Fifa 14 περιλαμβάνουν το Pure Shot και τα ανανεωμένα physics της μπάλας. Συγκεκριμένα θα μπορείτε να χτυπήσετε την μπάλα με μεγαλύτερη δύναμη και φάλτσο απ' οτι πριν, καθώς επίσης και να πραγματοποιήσετε κάθετες μπαλιές με φάλτσο, κάτι που δε γινόταν μέχρι σήμερα. Στο τελείωμα της φάσης θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στο συνηθισμένο σουτ και το χαμηλό πλασέ-σουτ. Η κατάληξη του σουτ θα εξαρτάται από το πως κλωτσάει ο παίκτης σας την μπάλα και σε ποιο σημείο εξαπολύει το σουτ του.

Ο David Rutter, επικεφαλής του Fifa 14 δήλωσε: "Το FIFA 14 θα παίζεται με τρόπο που θα θυμίζει μεγάλους αγώνες, με οργάνωση παιχνιδιού απ' το κέντρο, ένταση την ώρα του αγώνα, δημιουργία ευκαιριών και ανάλογο τελείωμα φάσης. Η εκμετάλλευση των κατάλληλων ευκαιριών θα επιβραβεύει τους παίχτες και τα όμορφα γκολ θα δείχνουν εκπληκτικά". Το Tactical Defending θα υποστεί επίσης βελτιώσεις, καθώς η EA Vancouver ανακάλυψε ότι χρησιμοποιείται από το 95% των παικτών. Συνήθως όταν αμύνονται δεν κάνουν τάκλιν γιατί θα ήταν επικίνδυνο, όμως τώρα μετά το αρχικό τζαρτζάρισμα θα υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία να επιχειρήσουν τάκλιν, το οποίο μπορεί να πιάσει, μπορεί και όχι.

Οι κάθετες μπαλιές και οι κινήσεις παικτών θα είναι πιο ουσιαστικές και πρακτικές, καθώς οι επιθετικοί θα τρέχουν πιο συχνά για να πάρουν μπάλα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας. Όσον αφορά στα κοντρόλ, θα μπορείτε να προστατέψετε την μπάλα με το L2/LT κάτι που στο Fifa 14 θα επιτυγχάνεται σε οποιαδήποτε ταχύτητα κι αν τρέχει ο παίκτη σας. Τέλος, σχετικά με το Career Mode, θα υπάρξουν ορισμένες αλλαγές στα μενού, ενώ πλέον δεν θα λαμβάνετε email τόσο συχνά για άσχετους λόγους.

Για να δούμε λοιπόν τι νέο μας επιφυλάσσει η EA Sports σε σχέση με το Fifa 13 κι αν οι παραπάνω αλλαγές θα είναι ουσιαστικές.

[UPDATE 2] Ρίξτε μια ματιά στα δύο πρώτα βίντεο που κυκλοφόρησαν με το Pure Shot και τα Physics της μπάλας.

{youtube}l1zfPvT9SZM|400|300{/youtube}

{youtube}FKpW8ZgIwF8|400|300{/youtube}

[UPDATE 3] Η επίσημη ανακοίνωση της Electronic Arts ήρθε πριν από λίγα λεπτά και μας ενημέρωσε για όσα ήδη γνωρίζουμε συν ορισμένες επιπλέον πληροφορίες. Δείτε τις.

"Το Pure Shot έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε οι παίκτες να έχουν την δυνατότητα να προσαρμόσουν τον διασκελισμό τους και να προσεγγίσουν τη γωνία που θα τους επιτρέψει να βρουν την κατάλληλη θέση για να σκοράρουν. Οι καλά ζυγισμένες μπαλιές θα είναι πιο συναρπαστικές και θα ανταμείβουν τον παίκτη. Νέοι τύποι σουταρίσματος περιλαμβάνουν καθαρά, γρήγορα και off-balance σουτ. Επιπλέον, το Real Ball Physics βοηθάει τους παίκτες να καθορίσουν την τροχιά της μπάλας, επιτρέποντας τους να την κλωτσάνε με δύναμη από απόσταση, να εκτελούν ψιλό-κρεμαστά σουτ με ακρίβεια, ακριβώς όπως τα εκτελούν οι ποδοσφαιριστές στην πραγματικότητα.

Οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργούν ευκαιρίες και να αμείβονται για αυτές ενώ θα τους δίνονται και τα κατάλληλα εργαλεία για να καθορίσουν το ρυθμό του αγώνα μέσα από τέσσερα νέα χαρακτηριστικά: Το Protect The Ball, με το οποίο οι παίκτες θα μπορούν να καλύπτουν τη μπάλα καλύτερα εμποδίζοντας τους αμυντικούς, ενώ θα έχουν την ευχέρεια να ντριμπλάρουν σε οποιαδήποτε ταχύτητα, ή να εκτοπίσουν τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας πριν πάρουν μια πάσα, και στη συνέχεια να επιστρέψουν οι αμυντικοί και δημιουργήσουν ευκαιρίες. Το Teammate Intelligence έχει βελτιωθεί και για τις δύο πλευρές του γηπέδου. Νέες προοπτικές για τη λήψη αποφάσεων φέρνουν πιο στενό και πιο έξυπνο μαρκάρισμα αλλά και βελτιωμένο τρέξιμο σε όλο το γήπεδο όπου οι αμυντικοί αναγνωρίζουν τα «ανοίγματα» που δημιουργούνται και βοηθούν στην επαναφορά της μπάλας για την ομάδα τους. Παράλληλα οι επιθετικοί έχουν πλέον νέους τρόπους να εκτοπίζουν τους αντιπάλους τους με το να δημιουργούν αρκετό χώρο για να κινηθούν, να τρέχουν διαρκώς στην γραμμή άμυνας και να ελέγχουν τον ρυθμό τους. Επίσης έχουν προστεθεί νέα στοιχεία τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στον έλεγχο της μπάλας στις αναμετρήσεις που εξελίσσονται στη σέντρα. Το Sprint Dribble Turns, επιτρέπει στους παίκτες να αλλάζουν κατευθύνσεις διατηρώντας την ταχύτητα που έχουν αναπτύξει, δίνοντας τους έτσι τον έλεγχο και την αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσουν τους αμυντικούς one-on-one. Με το Variable Dribble Touches, οι παίκτες θα μπορούν να έχουν περισσότερο έλεγχο και καλύτερη επαφή όταν τρέχουν με τη μπάλα.

Career Mode
Μαζί με όλες αυτές τις καινοτομίες του gameplay, το FIFA 14 παρουσιάζει έναν τελείως καινούργιο τρόπο για να παίξει κάποιος το Career Mode. Το Global Scouting Network δίνει ζωή στον κόσμο του επαγγελματικού scouting. Οι παίκτες πλέον μπορούν να αναπτύξουν και να διαμορφώσουν ένα δικό τους δίκτυο scouting και να ψάχνουν για νέα ταλέντα καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι κυνηγοί ταλέντων μπορούν να αξιολογούν τους ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο για να ανακαλύψουν τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα τους στο παιχνίδι, και να προετοιμάζουν μεταγραφές όταν αυτές είναι εφικτές. Επιπλέον, άλλος ένας άξονας προσφέρει εύκολη πλοήγηση, λιγότερες καθυστερήσεις και live scouting reports.

Online
Το FIFA 14 θα περιλαμβάνει αποκλειστικά online χαρακτηριστικά και live υπηρεσίες που θα συνδέουν τους παίκτες κατευθείαν με το επίκεντρο του αθλήματος μέσα από το EA SPORTS Football Club, δημιουργώντας έτσι ένα κοινωνικό δίκτυο για το FIFA 14, στο οποίο οι παίκτες συνδέονται, διαγωνίζονται και μοιράζονται μαζί με χιλιάδες άλλους από όλο τον κόσμο. Το παιχνίδι, επίσης, θα περιλαμβάνει:
• Αλλαγές στο δημοφιλές FIFA Ultimate Team
• Μια νέα online λειτουργία που θα ενθαρρύνει τον ανταγωνισμό μέσω του κοινωνικού δικτύου
• Πολλά νέα χαρακτηριστικά και προνόμια του EA SPORTS Football Club, τη live υπηρεσία που αποτελεί την καρδία του FIFA
• Πλήρης αυθεντικότητα με πάνω από 500 επίσημες ομάδες

Το FIFA 14, το οποίο αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται από την EA Canada και θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα σε όλο τον κόσμο αυτό το φθινόπωρο, ενώ θα αποκαλυφθούν και επιπρόσθετες κονσόλες στην αγορά τους προσεχείς μήνες.

Κάντε Like στη σελίδα του Fifa στο Facebook ή follow στο Twitter @easportsfifa. Για τις συζητήσεις σας χρησιμοποιήστε το tag #FIFA14.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο site.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld