GameWorld v3.3

Αναβάθμιση στο Community, μικρές διορθώσεις και οι αλλαγές των τελευταίων μηνών συγκεντρωμένες.

Πέρασε περίπου ένας χρόνος από την τελευταία φορά που σας ενημερώσαμε για το GameWorld v3.2 upgrade.

Ομολογουμένως, στον τομέα ανάπτυξης του site δεν είχαμε την πιο παραγωγική μας χρονιά, κάτι που όμως θα αλλάξει σύντομα. Γι' αυτό άλλωστε και διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες η έρευνα GameWorld 2014 ώστε να λάβουμε

την άποψή σας για το τι θα θέλατε να προστεθεί ή να αλλάξει στο site.

Στο παρόν upgrade (v3.3) θα δείτε όσα προστέθηκαν τους τελευταίους μήνες στο site. Ανακεφαλαιώνοντας, δημιουργήσαμε την εφαρμογή GameWorld TV για Android. Μετά την εφαρμογή του GameWorld.gr με την οποία διαβάζετε τις ειδήσεις του site, με το GameWorld TV μπορείτε να παρακολουθείτε καθημερινά το κανάλι μας στο YouTube. Απλά κατεβάστε την από το Play Store δωρεάν.

Η δεύτερη σημαντική αναβάθμιση ήταν το upgrade του Community όπου προστέθηκε μία σειρά από αλλαγές όπως οι cover photos (παρόμοιες με το timeline του Facebook), πιο εύκολο share στα βίντεο, μικρές αλλαγές στο layout κτλ.

Από εκεί και πέρα διορθώσαμε στην πορεία κάποια σημαντικά bugs, όπως το ανέβασμα avatar στο προφίλ σας που δεν λειτουργούσε σε κάποιες εκδόσεις του Chrome, μεταφέραμε τα Blogs κάτω από τις μόνιμες στήλες στην κεντρική σελίδα ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε εσείς περιεχόμενο στο site και διορθώσαμε το σύστημα του Facebook Connect.

Αναλυτικά οι τελευταίες προσθήκες και αλλαγές:

Upgrades
- Αναβάθμιση του Community με cover photos στα προφίλ και καλύτερο layout.
- Δυνατότητα εισαγωγής εικόνας ή βίντεο σε σχόλιό σας.
- User Blogs στην κεντρική σελίδα κάτω από τις μόνιμες στήλες.
- Box στα αριστερά του site που αναφέρει στατιστικά επισκεψιμότητας του site.
- GameCore: Ειδικό μενού για...hardcore gamers, που θέλουν να ψάχνονται περισσότερο με free-to-play games, προσφορές, πωλήσεις ή συμμετέχουν παίζοντας online games στο Mumble Voice Chat μας.
- Η κατηγορία είδησης (π.χ. Action, Κονσόλες κτλ.) εμφανίζεται και μέσα στην είδηση στο πάνω μέρος της.

Αλλαγές
- Σαν σήμερα: Ενεργοποιήσαμε την εφαρμογή που είχε δημιουργηθεί εδώ και καιρό και την γεμίσαμε με περιεχόμενο. Από σήμερα θα μπορείτε να δείτε κάθε ημέρα κάτω δεξιά στην κεντρική σελίδα, τι συνέβη σαν σήμερα στη βιομηχανία των games.
- Λεξικό: Επαναφορά του Λεξικού στο βασικό μενού του site.

Forum
- Δυνατότητα εισαγωγής εικόνας ως attachment σε κάθε μήνυμα.
- Το πρώτο μήνυμα κάθε topic εμφανίζεται σε όλες τις σελίδες, στα topics που μας προτείνετε.
- Τώρα μπορείτε να μπείτε στο προφίλ ενός χρήστη από το Forum, όχι μόνο από το button "Profile" αλλά και κάνοντας κλικ στο όνομά του.

Bug fixes
- Διόρθωση του Facebook Login.
- Διόρθωση των errors που εμφανίζονταν σε ορισμένα groups. Για τον λόγο αυτό επαναφέραμε την αγγλική έκδοση ενώ στο GameWorld αναλάβαμε την ελληνική μετάφραση την οποία θα δείτε σύντομα.
- Διόρθωση του προβλήματος avatar upload στο προφίλ σας ή στα groups που υπήρχε σε ορισμένες εκδόσεις του Chrome.
- Προσθήκη νέων προαιρετικών πεδίων στα προφίλ σας.
- Διόρθωση ενός προβλήματος με το password reminder.

Επόμενα upgrades
Στο επόμενο upgrade του GameWorld θα παρουσιάσουμε μια ολοκληρωτική αλλαγή στην κεντρική σελίδα με νέο theme, ενώ εξετάζουμε και τρόπους αλλαγής του forum, όπως τροποποίηση του theme ή αναβάθμιση σε VBulletin. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Joomla δεν υποστηρίζει bridge με IP Board (το bridge σημαίνει ότι οι λογαριασμοί σας θα είναι ενιαίοι σε site και forum κάτι που ισχύει αυτή τη στιγμή, δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να υπάρχουν ξεχωριστά accounts και να απαιτείται διπλό login).

Είμαστε ήδη σε επαφές με designers για τον νέο σχεδιασμό του site και θα έχετε νέα μας σύντομα. Επίσης το προσεχές 24ωρο θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της έρευνας GameWorld.

Μπορείτε να στέλνετε τις προτάσεις σας για μελλοντικές αλλαγές του site σε αυτό το forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld