Top 10 ειδήσεων στο GameWorld για το 2014

Ποιες ειδήσεις διαβάσατε περισσότερο την χρονιά που μας πέρασε;

Κάθε χρόνο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να κοιτάμε πίσω και να παρατηρούμε ποια άρθρα ήταν αυτά που σημείωσαν τα περισσότερα views. Αν μη τι άλλο βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα για το τι τραβάει περισσότερο το ενδιαφέρον σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προβολές είναι περισσότερες στα άρθρα που γράφτηκαν τους πρώτους μήνες τους έτους παρά στα πιο πρόσφατα. Αυτό εν ολίγοις δικαιολογεί και την

συνηθισμένη απουσία σημαντικών games που είδαμε το φθινόπωρο.

Ακολουθεί αναλυτικά η σχετική λίστα:

10)Middle-earth: Shadow of Mordor
Ξεκινάμε με έναν τίτλο του οποίου η ανακοίνωση σας ενθουσίασε. Το Middle-Earth: Shadow of Mordor έστρεψε τα βλέμματα πολλών fans του Tolkien και όχι άδικα, αφού το Action/RPG genre έχει φανατικό κοινό. Τελικά άξιζε η αναμονή καθώς δεν αποτέλεσε άλλον ένα μέτριο τίτλο ανάμεσα σε τόσους άλλους που έχουν κυκλοφορήσει για την εν λόγω σειρά.

http://www.youtube.com/watch?v=Ila2-rFXuq8

9)God of War 4
Η επιβεβαίωση από πλευράς Sony ότι το God of War 4 βρίσκεται σε ανάπτυξη δεν θα μπορούσε παρά να ενθουσιάσει τους fans της Sony. Το μόνο που απομένει είναι να πάρουμε μία πρώτη γεύση από gameplay, setting αλλά και...περισσότερες πληροφορίες για το σενάριο. Άλλωστε η ύπαρξη ή μη του Kratos που αιωρείται στην ατμόσφαιρα δημιουργεί από μόνη της ερωτηματικά.

8)Νέες κυκλοφορίες: Μάρτιος 2014
Ο Μάρτιος ήταν ομολογουμένως μια "όαση" για το gaming αφού τότε κυκλοφόρησαν το Titanfall και το Dark Souls 2, δύο εκ των δυνατότερων games του 2014! Μαζί ήρθε πακέτο και ο Solid Snake στο Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, αλλά και το Hearthstone που πραγματικά αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς. Η παραπάνω λίστα μιλάει από μόνη της.

7)Προσφορα 30 ευρώ/χρόνο το PS Plus
Η συνδρομητική υπηρεσία της Sony που δίνει κάθε μήνα games σε προσφορά για όλες τις κονσόλες της κι είναι πλέον απαραίτητη για το online multiplayer του PS4 κοστίζει 15€/τρίμηνο και 50€/χρόνο. Η προσφορά που ανακοίνωσαν γνωστές ελληνικές αλυσίδες καταστημάτων ανέβασε κατακόρυφα το ενδιαφέρον σας. "20 ευρώ είναι αυτά, δεν είναι αστεία" όπως θα μπορούσε να πει χαριτολογώντας μια διαφήμιση.



6)Game of the Year 2014
Ο μεγαλύτερος gaming διαγωνισμός διεξάγεται για έκτη χρονιά στο GameWorld.gr και φέτος χαρίζει κονσόλα PlayStation 4, περιφερειακά Logitech, φιγούρες, εκατοντάδες games και συλλεκτικά. Πως θα μπορούσατε λοιπόν να μην δώσετε βροντερό παρόν; Η είδηση ανέβηκε τον Νοέμβριο και έκτοτε οι προβολές της αυξήθηκαν με φρενήρη ρυθμό!



5)Xbox One: Ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα
Η Ελλάδα ήταν ανάμεσα στις τελευταίες χώρες που παρέλαβαν το Xbox One. Ωστόσο, η αγωνία πολλών από εσάς ήταν έκδηλη. Αργήσαμε να μάθουμε τα νεότερα αλλά απ' την άλλη η καθυστέρηση αυτή σας ανάγκασε να ανατρέχετε διαρκώς στην είδηση για κάποιο update. Τελικά η κονσόλα όγδοης γενιάς της Microsoft κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2014.



4)Τα πολυαναμενόμενα games του 2014
Κάθε χρονιά φέρνει αντίστοιχα μία σειρά από games τα οποία και περιμένουμε με ανυπομονησία. Στο Top 20 για το 2014, το Watch Dogs παρά το τεράστιο hype δεν δικαίωσε σε καμία περίπτωση την Νο.1 θέση στην οποία το τοποθετήσαμε. Το ίδιο και το The Elder Scrolls Online στην τέταρτη θέση. Τα Titanfall, Destiny ήταν από τα καλύτερα games της χρονιάς, ενώ το νέο Halo και το The Witcher 3: Wild Hunt πήραν μετάθεση για φέτος. Ένα είναι μόνο σίγουρο. Στο gaming δύσκολα μπορεί κανείς να κάνει προβλέψεις.

http://www.youtube.com/watch?v=5aBYgiDdkTQ

3)Far Cry 4
Η αναμονή για το νέο Far Cry στα χιονισμένα Ιμαλάια ήταν έντονη από τους οπαδούς της σειράς (ανάμεσά τους και ο γράφων). Τελικά ο Βασίλης Κωστέτσος...εεε, με συγχωρείτε, ο Pagan Min, το νέο σενάριο, οι ελέφαντες και μια πλειάδα από νέα όπλα δεν κατάφεραν να προσφέρουν κάτι το πρωτότυπο. Το Open world στοιχείο πάντως, η εξέλιξη χαρακτήρα και το gunfight μας πώρωσε.

2)Dark Souls 2 review
Μαζί με το Dragon Age: Inquisition αποτέλεσαν τα πιο καυτά RPG της χρονιάς για διαφορετικούς λόγους. Το Dragon Age δεν βρίσκεται στη δεκάδα γιατί κυκλοφόρησε Νοέμβριο συνεπώς το αντίστοιχο review του δεν σημείωσε ανάλογες προβολές. Το σίγουρο είναι ότι όσοι παίξατε το Dark Souls 2 και γουστάρατε το πρώτο μέρος θα "καταβροχθήσατε" με την ίδια λαιμαργία και το δεύτερο. Αν φυσικά...δεν σας καταβρόχθησαν οι δαίμονες.



1)Watch Dogs review
Το πολυαναμενόμενο Action game το review του οποίου οι περισσότεροι από εσάς περιμένατε είναι ένα από τα καλύτερα games της χρονιάς λόγω του A.I., του hacking και της εκτενής διάρκειάς του. Ωστόσο δεν αποτέλεσε AAA title καθώς διέθετε κάπως συνηθισμένο gameplay και κατά πολλούς αδιάφορο σενάριο. Όσοι επενδύσατε σε αυτό πάντως θα περάσατε αν μη τι άλλο πολλές ευχάριστες ώρες.

Για εκτενή συζήτηση σχετικά με όσα συμβαίνουν στη βιομηχανία των games επισκεφθείτε το Forum του GameWorld.

Διαβάστε επίσης το Top 5 πωλήσεων για το 2014 σε όλα τα Format.

Keywords
Τυχαία Θέματα