Warframe

Αρχαίοι πολεμιστές στο διάστημα!

Το Warframe αποτελεί έναν ακόμη free-to-play τίτλο, και μάλιστα έχει το "προνόμιο" να είναι ένας από τους πρώτους του είδους που περνάνε στην επόμενη γενιά κονσόλων. Η δημιουργός του παιχνιδιού, η καναδέζικη Digital Extremes, προσωπικά είναι και θα παραμείνει μια παντοτινή αγαπημένη, πολύ απλά γιατί είναι η εταιρεία που μαζί με την Epic Games βρίσκεται πίσω από την σειρά Unreal.

Επομένως αποτελεί και συν-δημιουργό ενός εκ των κορυφαίων multiplayer franchises όλων των εποχών, του ανυπέρβλητου Unreal Tournament.

Από εκεί και πέρα οι εν λόγω developers σίγουρα έχουν εμπειρία στο ...πιστολίδι, καθώς είναι υπεύθυνοι για διάφορα ανάλογα games, είτε πολύ καλά (The Darkness II), είτε μέτρια (Dark Sector), είτε λίγο χειρότερα (Warpath), αλλά έχουν υπογράψει επίσης και τις μεταφορές σε διάφορα formats των BioShock και Homefront. Τελευταία τους δουλειά ήταν το κακό Star Trek που κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο, αλλά μάλλον οι εργαζόμενοι της Digital Extremes το "ξεπέταξαν", καθώς λογικά ασχολούνται όλο αυτό το διάστημα κυρίως με το Warframe, το οποίο βρίσκεται τυπικά σε open beta φάση από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Το παιχνίδι πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε και στο PS4, αποτελώντας μια ακόμη free-to-play επιλογή για τους χρήστες της κονσόλας της Sony. Ας δούμε λοιπόν αν αξίζει το ...bandwidth που θα σπαταλήστε για να το κατεβάσετε!

Ήρωες με άποψη
Αυτό που αρχικά εντυπωσιάζει στο Warframe -και λέγοντας εντυπωσιάζει το εννοώ με όλη την σημασία της λέξεως- είναι ο σχεδιασμός των χαρακτήρων του, που είναι από τους πιο πρωτότυπους που έχουμε δει σε Third-Person sci-fi Shooter. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον καλλιτέχνη του παιχνιδιού, τον Michael "Mynki" Brennan για την ιδιαίτερη του αισθητική που έχει σαν αποτέλεσμα μερικές από τις πιο cool και οπτικά εντυπωσιακές στολές που έχουν υπάρξει σε ανάλογο game.

Αν πρέπει να ψάξουμε για κάτι κάπως αντίστοιχο, θα πρέπει να γυρίσουμε αρκετά χρόνια πίσω και στον πρωταγωνιστή της σειράς MDK, o σχεδιασμός του οποίου θυμίζει σαν άποψη τους χαρακτήρες του Warframe. Για τους ακόμη πιο βαθειά ψαγμένους και ...καμένους (η πληροφορία δόθηκε από τον Παντελή Δασκαλλέλο), υπάρχει μια παρακμιακή αλλά cult ταινία πίσω στα '90s, το Guyver, όπου ο πρωταγωνιστής συνενώνεται με μια εξωγήινη βίο-πανοπλία, η οποία επίσης θυμίζει πολύ τις στολές των πλασμάτων του παιχνιδιού. Φυσικά υπάρχει και sequel tου εν λόγω φιλμ, το Gyuver: Dark Hero, για όσους ενδιαφέρονται να εντρυφήσουν στον low-budget sci-fi κόσμο της δεκαετίας εκείνης, στο οποίο μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε πως πρωταγωνιστής είναι ο David Hayter, δηλαδή η φωνή του Solid Snake σε ολόκληρη την σειρά MGS!

Μετά από αυτήν την όμορφη geek-παρένθεση, να συνεχίσουμε λέγοντας πως δυστυχώς δεν είναι όλοι οι τομείς του Warframe τόσο ευφάνταστοι όσο ο σχεδιασμός των χαρακτήρων του. Θεωρητικά η βάση του παιχνιδιού είναι η γενική ιδέα που βρισκόταν πίσω και από το Dark Sector, αλλά νομίζω το τελικό αποτέλεσμα δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με εκείνον τον τίτλο του 2008, από τον οποίο ουσιαστικά έλειπε το διαστημικό sci-fi στοιχείο όπως το συναντάμε εδώ.

Μια ιστορία που δεν ειπώθηκε
Το Warframe δεν κάνει τον κόπο να μας παρουσιάσει κάποιο ιδιαίτερο σενάριο ή μια ιστορία που μέσω της οποίας θα μας βυθίσει στον κόσμο του, αλλά μας "πετάει" σχεδόν στο σκηνικό της δράσης απλά θέτοντας χοντρικά τα πλαίσια του σύμπαντός του. Ουσιαστικά εσείς χειρίζεσθε τους Tenno, οι οποίοι είναι αρχαίοι πολεμιστές που ξύπνησαν μετά από αιώνες σε κρυογενετικό λήθαργο, μόνο και μόνο για να ανακαλύψουν πως απειλείται η ίδια τους η ύπαρξη από διάφορους εχθρούς.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι οι Grineer, οι οποίοι είναι ένας στρατός από ανθρώπινους κλώνους, οι Corpus, που υπηρετούν τα συμφέροντα μιας τιτάνιας επιχείρησης, ή οι Infested, τα θύματα του ιού Technocyte. Σαν να λέμε στρατός, πολυεθνικές και ζόμπι εναντίον πανίσχυρων αρχαίων οντοτήτων. Για να πολεμήσουν τους αντιπάλους τους οι Tenno χρησιμοποιούν την δύναμη επίσης αρχαίων εξωσκελετών με τρομερές ιδιότητες, οι οποίοι ονομάζονται Warframes και χαρίζουν το όνομά τους στον τίτλο του παιχνιδιού.

Αυτό είναι πάνω-κάτω το σκηνικό της δημιουργίας της Digital Extremes, χωρίς να εμβαθύνει ιδιαίτερα σε κάτι περισσότερο. Ενώ σαν στήσιμο ο κόσμος έχει θεωρητικά "ψωμί", δεν σας δίνεται ποτέ η εντύπωση ότι συμβαίνει κάτι βαθύτερο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλές αποστολές να έχουν την ίδια αίσθηση άσχετα αν τα objectives τους είναι διαφορετικά, καθώς εν τέλει δεν υπάρχει κάποιος απώτερος σκοπός παρά να πυροβολήσετε ότι κινείται.

Next-gen από το 2005
Κατά τα άλλα το Warframe, πίσω και από τις εντυπωσιακές πανοπλίες, είναι ουσιαστικά ένα πολύ τυπικό co-op Third-Person Shooter. Το πρώτο σκέλος αυτού του χαρακτηρισμού είναι ίσως μια ευχάριστη έκπληξη εφόσον μιλάμε για έναν αμιγώς multiplayer τίτλο, υπό την έννοια ότι δεν έχουμε μια "ανελέητη" pay to win PvP μορφή, αλλά ένα παιχνίδι δράσης όπου ρίχνετε μπόλικο πιστολίδι παρέα με άλλους τρείς παίκτες.

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος περί Third-Person Shooter, οι βασικοί μηχανισμοί του gameplay είναι τουλάχιστον "τίμιοι" αλλά το Warframe δεν προσπαθεί να διαφοροποιηθεί σε τίποτα από την κλασική συνταγή του είδους που ξέρουμε από τις αρχές της περασμένης δεκαετίας. Η δράση πολλές φορές μπορεί να δημιουργήσει ένα διασκεδαστικό εν τέλει αποτέλεσμα, αλλά δεν υπάρχει κάτι το εξαιρετικά εντυπωσιακό. Θεωρητικά το Warframe βρίσκεται ακόμα σε beta στάδιο, αλλά απ' ότι φαίνεται δεν θα υπάρξουν από εδώ και πέρα πολλές αλλαγές. Σίγουρα υπάρχει μια αίσθηση ότι κάποια πράγματα δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένα 100%, αλλά τουλάχιστον σε σχέση πχ. με την εικόνα που είχαμε πριν το καλοκαίρι υπάρχουν ορισμένες βελτιώσεις.

Τώρα τι είδους μοντέλο είναι αυτό που έχουμε ένα παιχνίδι που "είναι και δεν είναι" σε open beta, στο PS4 λογίζεται σαν κανονική κυκλοφορία, είναι διαθέσιμο για PC εδώ και 9-10 μήνες σε αυτή τη μορφή και οι microtransactions λειτουργούν κανονικά, τι να σας πούμε. Ή οι developers διστάζουν να αναλάβουν την ευθύνη μιας επίσημης κυκλοφορίας (-Τι, έχει bugs; αφού είναι σε beta!), ή ακολουθούμε πλέον νέες επιταγές στην βιομηχανία, στην οποία "παίζει μπάλα" δυνατά και το free-to-play μοντέλο.

Αρχαίες τεχνικές στο διάστημα
Όπως και να έχει, τo gunplay είναι ο πρώτος τομέας που σίγουρα φαίνεται βελτιωμένος. Ακόμα δηλαδή και τα πρώτα όπλα που αποκτάτε, πριν αρχίστε τις αναβαθμίσεις και τις αγορές, έχουν καλύτερη αίσθηση και το αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την ομαλή κίνηση των χαρακτήρων τουλάχιστον κρίνεται ικανοποιητικό. Εκεί που το παιχνίδι δίνει το κάτι παραπάνω, είναι στα κινηματογραφικά θα έλεγα animations και στις ωραίες κινήσεις που μπορούν να κάνουν οι Tenno σας.

Σκεφτείτε τους ήρωές μας σαν αρχαίους ninja που είναι ευέλικτοι και ικανοί τόσο στην μάχη με τα όπλα, όσο και στις κοντινές συγκρούσεις. Μπορείτε να κάνετε εντυπωσιακές κινήσεις όπως τρέξιμο και slide πυροβολώντας σε στυλ ταινίας John Woo, ενώ υπάρχουν melee επιθέσεις που συμπληρώνουν το μενού. Η δράση είναι έντονη και σε γρήγορους ρυθμούς, είτε μιλάμε για το gunplay είτε για τις πιο ...προσωπικές σας στιγμές με τους αντίπαλους πχ. με την κατάνα σας.

Οι melee επιθέσεις βέβαια έχουν μια ιδιαιτερότητα, καθώς άσχετα με την κατεύθυνση που έχει ο χαρακτήρας σας, πάντα "κόβει" προς τα εκεί που κοιτάει η κάμερα, κάτι που δείχνει λίγο μονοκόμματο στο μάτι και είναι αρκετά χαζό για μοντέρνο παιχνίδι. Κοινώς θα πρέπει να πατάτε τo κουμπί (R1 στο PS4) και να γυρνάτε την κάμερα προς τον αντίπαλο μπας και τον πετύχετε. Κρατώντας πατημένη την melee επίθεση εκτελείτε ένα αργό αλλά πολύ πιο ισχυρό χτύπημα και στην περίπτωση που λειτουργήσουν όλα σωστά θα υπάρξουν κάποιες στιγμές πώρωσης, αλλά μέχρις εκεί. Βέβαια υπάρχουν ορισμένες ακόμα κινήσεις που μπορούν να κάνουν οι Tenno, αν και το αποτέλεσμα ποτέ δεν καταφέρνει να ξεφύγει από ένα επαναλαμβανόμενο τελικά μοτίβο ενός "ανεγκέφαλου" gunplay.

Πλήρης εξάρτηση
Αν υπάρχει κάτι που σίγουρα προσδίδει ένα ενδιαφέρον, είναι το γεγονός πως το ρεπερτόριό σας σταδιακά εμπλουτίζουν οι διάφορες abilities των warframes. Κάθε εξωσκελετός διαθέτει μια ξεχωριστή ιδιότητα που προσθέτει κάτι νέο στον τρόπο που μάχεστε. Πχ. "φορώντας" το Volt εξαπολύετε ηλεκτρικές επιθέσεις, με το Loki αξιοποιείτε τεχνικές stealth και μπερδέματος των αντιπάλων, με το Rhino αποκτάτε ουσιαστικά heavy armor και γίνεστε ο ...tank της ομάδας και ούτω καθεξής. Κάθε warframe διαθέτει τέσσερις ξεχωριστές δυνάμεις, από καταστροφικά κύματα ενέργειας μέχρι healing, βελτιώνει τις σωματικές ικανότητες των Tenno (μέσω των attributes όπως Health, Stamina, Speed κτλ.), γίνεται σταδιακά level up ενώ διαθέτει modules τα οποία μπορούν να γίνουν install για να κάνουν upgrade τα αντίστοιχα abilities.

Όπως σε κάθε online τίτλο, τα ίδια πάνω-κάτω ισχύουν για τα πάντα στο παιχνίδι. Παίζοντας κερδίζετε xp (εδώ ονομάζεται Affinity) και κάνετε upgrade τα όπλα σας, τα Warframes και τα Sentinels, τα οποία είναι βοηθητικά πλασματάκια που σας ακολουθούν πιστά. Δυστυχώς το παιχνίδι απαιτεί αρκετό grinding, αν και πολλοί θα σκεφτείτε ότι κάτι τέτοιο είναι αναμενόμενο για έναν free-to-play τίτλο. Να πούμε πως υπάρχουν και διάφορα blueprints που βρίσκετε με τα οποία ουσιαστικά κατασκευάζετε με την χρήση κάποιων resources τα "καλούδια" που θέλετε αντί να τα αγοράσετε. Αλλά όλα αυτά εμφανίζονται μέσω τυχαίων εντελώς loot drops, ενώ κάθε αποστολή προσφέρει περιορισμένα και συγκεκριμένα resources.

Δυστυχώς από το Warframe λείπει το βάθος, αν και διαθέτει έναν αξιοπρεπή co-op Shooter χαρακτήρα.

Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα να ...παρακάμψετε όλες αυτές τις ολίγον κουραστικές διαδικασίες ξοδεύοντας -κλασικά- πραγματικά χρήματα, αν και μπορούμε να πούμε πως οι τιμές είναι κάπως τσιμπημένες. Πάντως, επειδή κάθε αντικείμενο με το οποίο εξοπλίζεστε μπορεί να αναβαθμιστεί ξεχωριστά από τα υπόλοιπα, το παιχνίδι ανταμείβει όσους επιλέξουν ένα συγκεκριμένο συνδυασμό και αποφασίσουν να τον πάνε μέχρι τέλους.

Αντίθετα, μάλλον δυσκολεύει τη ζωή σε όσους θέλουν να κάνουν πειραματισμούς, καθώς θα πρέπει να επενδύσετε αρκετό χρόνο ή/και χρήματα. Πάντως δεν έχουμε μια περίπτωση pay to win, καθώς δεν συναγωνίζεσθε με άλλους παίκτες και δεν δημιουργούνται ανισορροπίες. Αντίθετα, ένα σημαντικό πρόβλημα σε όλα αυτά, όπως και γενικώς σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, είναι πως η Digital Extremes δεν εξηγεί κάπου το πως λειτουργούν ακριβώς, με αποτέλεσμα -ειδικά όσοι δεν έχουν εμπειρία σε ανάλογα games- να ψάχνεστε για το τι και πως γίνεται.

Γύρω από τον Ήλιο
Ας πούμε δυο λόγια και για τις αποστολές του παιχνιδιού. Το Warframe αν μη τι άλλο μας παρουσιάζει εντυπωσιακά το κομμάτι αυτό, αφού ουσιαστικά έχουμε στην διάθεσή μας ολόκληρο τα πλανητικό μας σύστημα. Εκεί ο κάθε πλανήτης περιλαμβάνει ένα "δέντρο" αποστολών, οι οποίες ξεκλειδώνουν σταδιακά και είναι κατάλληλες για ένα συγκεκριμένο εύρος level. Πάντως δεν υπάρχει κάποια επιλογή quickmatch και έτσι θα πρέπει τουλάχιστον για λίγο να ψάξετε τις κατάλληλες για εσάς αποστολές.

Όπως σας έχουμε ήδη πει, το παιχνίδι είναι ένας αμιγώς co-op τίτλος και δεν διαθέτει κανένα ανταγωνιστικό mode. Παρά τα όποια πλεονεκτήματα από άποψης pay-to-win ανταγωνισμού, δεν μπορούμε παρά να μην σημειώσουμε την αίσθηση ότι κάτι λείπει, καθώς ξεχνάμε τα deathmatches, τα capture the flag και όλα τα παρεμφερή ...προβλεπόμενα που θα χάριζαν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει η δυνατότητα είτε να κάνετε join σε αποστολές που είναι ήδη σε εξέλιξη ή να ξεκινήσετε μια δική σας, με την πιθανότητα στην πορεία να μπουν και να σας συνοδεύσουν και άλλοι παίκτες. Ωστόσο υπάρχουν missions που δεν προορίζονται για solo (είπαμε, το παιχνίδι είναι βασικά co-op) και εάν δεν εμφανιστεί κανείς για να σας βοηθήσει θα τα βρείτε σκούρα. Αυτό βέβαια δεν μπορείτε να το γνωρίζετε πριν κάνετε την επιλογή σας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε περιπτώσεις μικρού εκνευρισμού.

Από εκεί και πέρα τα objectives ποικίλλουν, ενώ αλλάζουν κατά την εξέλιξη μιας αποστολής, ανάλογα με την περίσταση. Το layout των επιπέδων επίσης αλλάζει τυχαία ακόμη και στις ίδιες αποστολές, κάτι που δίνει κάποια αξία στο κομμάτι replay value. Ωστόσο τα περιβάλλοντα δεν είναι ότι θα σας μαγέψουν κιόλας, καθώς η φαντασία των developers στον σχεδιασμό των χαρτών δεν λειτούργησε ιδιαίτερα, έτσι δεν κερδίζετε κάτι το τρομερό από αυτό το σύστημα.

Αντίθετα, το γεγονός ότι μια επιχείρηση διάσωσης μπορεί να εξελιχθεί τυχαία σε εντοπισμό ενός σημαντικού αντικειμένου, προσδίδει σίγουρα ενδιαφέρον. Οι αποστολές σας μπορεί να είναι είτε να σώσετε αιχμαλώτους, είτε να εξουδετερώσετε κάποιον στόχο, είτε να καταστρέψετε κάτι κλπ. Πάντως, όπως αναφέραμε και παραπάνω, αυτό που γενικώς λείπει από το παιχνίδι είναι θα λέγαμε η "ψυχή". Οτιδήποτε κάνετε πρακτικά οδηγεί στο να σκοτώνετε απλά εχθρούς κινούμενοι στους χώρους και τους διαδρόμους των χαρτών, μαζεύοντας που και που κανά loot.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνεται και η Α.Ι., η οποία αν και είναι αρκετά επιθετική για να δημιουργήσει έντονες μάχες πολλές φορές οδηγεί τους αντιπάλους σας στο να κάνουν "άκυρα" πράγματα δημιουργώντας ένα περίεργο κομφούζιο. Τουλάχιστον η ποικιλία των εχθρών (έστω οπτικά) δεν θα σας κουράσει.

Το Warframe στο PS4
Γενικά δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές από το PC στην κονσόλα της Sony. Αν πρέπει να σταθούμε κάπου, τότε να πούμε πως είναι φανερό πως το παιχνίδι σχεδιάστηκε με το mouse και το πληκτρολόγιο στο μυαλό των developers. Ωστόσο, εάν ρυθμίσετε την sensitivity του DualShock 4 στα επίπεδα που σας βολεύει δεν θα αντιμετωπίσετε ιδιαιτέρα προβλήματα στον χειρισμό, που κατά τα άλλα κινείται σε συνηθισμένα πλαίσια. Επίσης οι ειδικές δυνάμεις κάθε warframe στο PS4 εκτελούνται με ανάλογες κινήσεις του δαχτύλου στο touchpad του χειριστηρίου, κάτι που θέλει μια μικρή εξοικείωση αρχικά.

Αυτό που ενδεχομένως δυσκολέψει όσους έχουν μακριά την τηλεόρασή τους από την κονσόλα, είναι πως στα μενού υπάρχουν αρκετά κείμενα γραμμένα για τους χρήστες του PC που έχουν την οθόνη μπροστά τους. Έτσι, πρακτικά πλέον, μπορεί να μην δύνασθε να διαβάσετε τα πάντα καθαρά, κάτι που αξίζει να αναφέρουμε. Τέλος, να πούμε πως όσοι έχετε ήδη παίξει το παιχνίδι σε PC και θέλετε να συνεχίσετε στο PS4, μπορείτε να μεταφέρετε τον λογαριασμό σας με όλα τα "καλούδια" που έχετε αποκτήσει στην κονσόλα της Sony και να συνεχίσετε από εκείνο το σημείο και ύστερα μια διαφορετική πορεία από αυτή στον υπολογιστή σας.

H όψη της μάχης
Το Warframe χρησιμοποιεί την Evolution Engine της ίδιας της Digital Extremes. Το πιο εντυπωσιακό σε πρώτη φάση είναι οι χαρακτήρες και τα μοντέλα τους, στα οποία αναφερθήκαμε αναλυτικά πιο πάνω. Τα animations παρουσιάζουν μια όμορφη φυσικότητα αλλά τα περιβάλλοντα, αν και από τεχνικής απόψεως δείχνουν όμορφα, είναι τελικά ανέμπνευστα. Επίσης τα διάφορα εφέ δεν είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει, αλλά ακόμα κι έτσι το Warframe δείχνει προσεγμένο και ίσως είναι από τους πιο ποιοτικούς στον οπτικό τομέα free-to-play τίτλους που υπάρχουν. Στα συν να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι τρέχει πολύ ομαλά σε κάθε περίπτωση, χωρίς lag ή πτώσεις στο frame rate.Στον τομέα του ήχου δεν έχουμε να πούμε και πολλά. Η μουσική είναι ταιριαστή σαν ύφος αλλά αδιάφορη από πλευράς συνθέσεων, ενώ τα εφέ είναι απλά "τίμια" και κάνουν την δουλειά τους χωρίς να υπάρχει κάτι άξιο αναφοράς.

Μπείτε σε ένα Warframe και εσείς
Το Warframe μπορεί σε αρκετές στιγμές να προσφέρει μια διασκεδαστική co-op εμπειρία. Το σύστημα με τις αναβαθμίσεις προσδίδει κάποιο επιπλέον ενδιαφέρον, ενώ το Shooter στοιχείο είναι πάντα ευπρόσδεκτο, υπό την έννοια ότι σε όλους αρέσει να πυροβολούν πράγματα που κινούνται. Εφόσον μιλάμε και για έναν δωρεάν τίτλο, δεν υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μην το δοκιμάσετε.

Ωστόσο, αυτοί οι λόγοι δεν είναι και ανύπαρκτοι. Αν την περασμένη άνοιξη όσοι είχαμε παίξει στο PC μας το παιχνίδι ελπίζαμε σε κάτι πιο "γεμάτο" και εντυπωσιακό σαν τελικό αποτέλεσμα, τελικά 9 μήνες αργότερα έχουμε απλά μερικές βελτιώσεις και προσθήκες στον ίδιο "generic shooter" πυρήνα. Δυστυχώς η Digital Extremes δεν έχει δώσει κάποιον ξεχωριστό χαρακτήρα στην δημιουργία της. Εν τέλει θα παίξετε ευχάριστα το Warframe, αλλά να ξέρετε πως δεν διαθέτει κάτι που θα σας κάνει να το θυμάστε για καιρό (εξαιρούνται οι στολές!)

Θετικά:
- Cool στολές με ξεχωριστές abilities
- Διάφορα εντυπωσιακά animations και ακροβατικές κινήσεις
- Όμορφα γραφικά για free-to-play
- Είναι δωρεάν

Αρνητικά:
- Δεν υπάρχει βάθος στο gameplay
- Οι αποστολές και τα περιβάλλοντα έχουν την αίσθηση της επανάληψης
- Απουσία competitive modes
- Το lore είναι ελλιπέστατο, δεν δημιουργείται η σωστή ατμόσφαιρα
- Η κάμερα μας ξενερώνει στις melee επιθέσεις
- Πολλοί μηχανισμοί δεν εξηγούνται

Βαθμολογία
Γραφικά: 7.5
Ήχος: 7
Gameplay: 6.5
Αντοχή: 7
Γενικά: 6.9

Αξίζει της προσοχής σας και δεν είναι pay-to-win, αλλά όντας απλά "τίμιο" δεν προσφέρει κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Γρηγόρης Βούλγαρης

Keywords
εν λόγω, star trek, εταιρεία, games, unreal, sector, homefront, star, trek, ps4, sony, game, cult, sequel, φιλμ, hero, david, snake, στρατος, αμιγώς, pay, win, pvp, δραση, καλοκαιρι, ninja, slide, στυλ, john, volt, heavy, armor, tank, health, speed, upgrade, online, συγκεκριμένο, join, layout, replay, evolution, engine, lag, frame, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, ομαδα διας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, αξια, Καλή Χρονιά, ψωμι συνταγη, κινημα πατατας, Πρώτη Μέρα της Άνοιξης, Star Trek Η σειρά, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, layout, δυνατα, δουλεια, δωρεαν, ηχος, μουσικη, οψη, τηλεοραση, cult, games, game, ps4, pvp, sony, star, αισθητικη, αξιζει, αμιγώς, ανοιξη, απλα, ατμοσφαιρα, βρειτε, βρισκεται, γεγονος, γινεται, δευτερο, διαστημα, δυναμη, δυνατοτητα, δυστυχως, δικη, δειχνει, δωσει, δοθηκε, εφε, υπαρχει, εν λόγω, εννοια, εξελιξη, εξοικειωση, εταιρεία, ευθυνη, ζωη, ζωης, ζομπι, ιδεα, ιδια, ιδιο, ηρωες, υφος, η φωνη, θυμιζει, εικονα, φιλμ, κυματα, κινηση, λειπει, λογια, ληθαργο, μακρια, ματι, μηκος, μηκος κυματος, μηνες, μοντελα, μορφη, μπορειτε, μυαλο, ξερετε, παντα, οθονη, ομορφη, ονομα, οντας, οπτικα, ουσιαστικα, πληκτρολογιο, προβληματα, σεναριο, σιγουρα, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, σειρα, συγχαρητηρια, συνταγη, στυλ, τρεξιμο, τιτλος, φαντασια, φυσικα, φωνη, χαζο, χειροτερα, ομορφα, αγορες, αιωνες, armor, budget, health, sequel, free, tank, david, ειδικες δυναμεις, engine, evolution, frame, geek, john, hero, heavy, homefront, join, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, ιδιαιτερη σχεση, κειμενα, κομματι, lag, low, μπροστα, volt, ninja, pay, παιχνιδι, play, replay, speed, sector, slide, snake, star trek, online, trek, upgrade, unreal, win
Τυχαία Θέματα