Οι 10 κορυφαίες ειδήσεις του GameWorld για το 2013

Ποιες ειδήσεις του GameWorld διαβάσατε περισσότερο την χρονιά που μας πέρασε.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, συνηθίζουμε να δημιουργούμε ένα top 10 με τις ειδήσεις που έλαβαν τις περισσότερες προβολές. Το συγκεκριμένο best of είναι δικό σας, καθώς αφορά τις ειδήσεις

του GameWorld που διαβάσατε περισσότερο.

Συχνά η τελική λίστα εκπλήσσει, πόσο μάλλον αν κρινουμε από τις 10 κορυφαίες ειδήσεις του 2012. Το φετινό Top 10 των ειδήσεων που προτιμήσατε είναι πολύ πιο λογικό σε σύγκριση με πέρυσι, εμπεριέχοντας ωστόσο τις καθιερωμένες εκπλήξεις. Στιγματίστηκε πολύ από τεχνολογικά άρθρα, τα οποία ομολογουμένως ενδιαφέρουν τόσο τους gamers, όσο και τους non-gamers, συνεπώς έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Απ' την άλλη, απουσιάζουν πολλά reviews από κορυφαία games, πολύ πιθανόν διότι οι περισσότεροι δυνατοί τίτλοι ήρθαν τους τελευταίους μήνες του χρόνου, άρα δεν πρόλαβαν να κάνουν επαρκείς προβολές.

Για να μην χρονοτριβούμε όμως, πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τι διαβάσατε περισσότερο το 2013:

10)Titan: Το νέο MMO της Blizzard
Όταν η Blizzard ετοιμάζει ένα νέο MMORPG είναι λογικό τα βλέμματα να στρέφονται πάνω της. Στην περίπτωση του Titan, το hype που έχει δημιουργηθεί είναι ήδη μεγάλο, παρότι δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της εταιρείας. Τα μέχρι τώρα γνωστά στοιχεία είναι τα έγγραφα της Blizzard που διέρρευσαν, καθώς και δηλώσεις των στελεχών της βάση των οποίων το παιχνίδι θα είναι μη συνδρομητικό και θα απευθύνεται σε ευρύ κοινό πέραν των WoW fans. Αναμένουμε με ανυπομονησία.

9)Gaming PC με λογικό κόστος
Και ποιος δεν θα ήθελε να αγοράσει ένα PC για να παίζει video games, δίνοντας τα λιγότερα δυνατά χρήματα. Λεφτά δεν...υπάρχουν και η στήλη Tech έδωσε τα φώτα της στον τομέα αυτό.

8)Forza Motorsport 5 στο Xbox One
Η ανακοίνωση της κορυφαίας σειράς racing στον κόσμο τράβηξε όπως ήταν αναμενόμενο τα βλέμματα πολλών fans. Το Forza είναι ένα από τα δυνατότερα χαρτιά της Microsoft που δοξάζεται παγκοσμίως από τους απανταχού racing fans και reviewers. Μπορεί στο Xbox One να μην έχει την αίγλη και την πρωτοτυπία των τεσσάρων πρώτων εκδόσεων, παραμένει ωστόσο μία από τις καλύτερες λύσεις της αγοράς.

7)GameWorld v3.2
Με το upgrade 3.2 στο GameWorld.gr σας παρουσιάσαμε για πρώτη φορά τα User Levels στα προφίλ σας και την λίστα των Top Users κάθε μήνα. Τελειοποιήσαμε επίσης τον σχεδιασμό των μενού ώστε να είναι πιο καλαίσθητα και ευδιάκριτα στο μάτι, ενώ εγκαταστήσαμε το Login with Facebook. Τις τελευταίες ημέρες έχουμε εγκαταστήσει επίσης το Login μέσω Twitter και Google+. Στο upgrade 3.2 προσθέσαμε και το πρώτο μας game, το Mahjong. Μήπως ήρθε η ώρα για περισσότερα; Γιατί όχι!

6)Προτάσεις αγοράς smartphone έως 550€
Άλλο ένα πολύ χρήσιμο άρθρο, που αφορούσε προτάσεις για να αγοράσετε smartphone για...όλες τις τσέπες. Ευτυχώς που υπάρχουν και Android κινητά με κόστος κάτω από 200 ή ακόμα και κάτω από 100 ευρώ! Ο Νίκος Θωμάδης έχει την λύση.

5)Pro Evolution Soccer 2014
Το review του νέου PES έλαβε τις περισσότερες προβολές σε σχέση με τα υπόλοιπα reviews, αποδεικνύοντας ότι πολλοί από εσάς ήθελαν να μάθουν πως είναι τελικά η νέα Fox Engine. Οι διαφωνίες στα σχόλια έδιναν κι έπαιρναν για την νέα δουλειά της Konami, η οποία παρότι βελτιώθηκε στον τομέα του χειρισμού και στις τακτικές μέσω του Strategy Integrator, άκουσε αρκετά απ' τους έλληνες οπαδούς για το προβληματικό online, τον σχεδιασμό ορισμένων προσώπων και την απουσία ΠΑΟ και ΑΕΚ. Άραγε η Konami ακούει τους fans της ή τουλάχιστον σκοπεύει να τους ακούσει από εδώ και πέρα ώστε να πρωταγωνιστήσει ξανά;

4)Επιλέξτε τα σωστά smartphones και tablets
Τι θα πρέπει να προσέχουμε κατά την αγορά ενός νέου smartphone ή ενός tablet; Τελικά εκτός από gamers αποδειχθήκατε πολύ...gadgetάκηδες. Ε, εδώ που τα λέμε όλοι λίγο-πολύ είμαστε. Λεφτά να υπάρχουν όμως, γιατί στις μέρες μας είναι δυσεύρετα, οπότε οι αγορές μας θα πρέπει να είναι προσεκτικές και να διαρκούν.

3)PlayStation 4: Ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα
Το Νο.1 θέμα συζήτησης στα "πηγαδάκια" των console gamers τη φετινή χρονιά ήταν το πότε θα κυκλοφορήσει το PS4 στη χώρα μας. Από την πρώτη στιγμή το GameWorld ασχολήθηκε εκτενώς με το συγκεκριμένο ζήτημα μεταφέροντάς σας όλες τις ανεπίσημες ανακοινώσεις των καταστημάτων στην Ελλάδα, τις ημερομηνίες από τα προφίλ του PS4 στο site τους και τις ημερομηνίες κυκλοφορίας που ανακοινώνονταν στα...κρυφά, από πωλητές γνωστών retailers στην Ελλάδα προς τους συντάκτες του GameWorld. Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο σχετικό άρθρο, η ημερομηνία για τη χώρα μας αν δεν ήταν η 29η Νοεμβρίου, τότε θα ερχόταν λίγες μέρες μετά. Πράγματι, με το που ανακοινώθηκε η 13η Δεκεμβρίου για την Μέση Ανατολή, η πηγή μας μέσα από τα Public μας διαβεβαίωσε ότι θα ισχύσιε και για την Ελλάδα, επομένως σας ενημερώσαμε άμεσα με νέο update! Έτσι λοιπόν μπήκε ένα τέλος στα όποια σενάρια ακούγονταν για "αρχές 2014" καθώς η Sony κατάφερε να διαθέσει ελάχιστα κομμάτια για όσους είχαν κάνει προπαραγγελία. Επόμενη παραλαβή υπολογίζεται ότι θα έχουμε περίπου τον Φεβρουάριο.

2)Gears of War: Η ταινία
Όταν θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες είμαστε βέβαιοι ότι πολλοί από εσάς θα σπεύσετε να την δείτε. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο κι ενώ στις πρώτες θέσεις περιμέναμε να δούμε κάποιο review του Grand Theft Auto 5, εντούτοις διαψευστήκαμε. Η Epic Games περισσότερο συζητά συνεργασίες (με την Universal καλή ώρα) παρά κάνει πράξη τα λόγια της. Η ταινία βρίσκεται ακόμη σε νηπιακό στάδιο κι ελπίζουμε να βρεθεί άμεσα λύση, ώστε η αμερικάνικη εταιρεία ανάπτυξης να μην αναλλώνεται σε δραστηριότητες που θα της καθυστερήσουν -έστω στο ελάχιστο- το game development.

1)Αγορά laptop 2013
Το απόλυτο άρθρο για τη χρονιά που μας άφησε ήταν ο οδηγός αγοράς για laptop. Θέλετε να αγοράσετε φορητό υπολογιστή; Κι αν ναι για ποιον σκοπό; Ο Νίκος Θωμάδης είχε για άλλη μια φορά την λύση. Συνολικά τέσσερα από τα άρθρα του συγκαταλέγονται στο Top 10 του έτους και δικαιολογημένα. Το τελευταίο διάστημα και μετά την επιτυχία του DarthMod, έχει αφοσιωθεί στο game development Και στην ανάπτυξη του δικού του strategy που φέρει την ονομασία Ultimate General. Ελπίζουμε να υλοποιηθεί μέσα στο 2014 και να το φιλοξενήσουμε στις σελίδας μας με σχετικό review αλλά και στα βραβεία Game of the Year. Προς το παρόν, μένει να ολοκληρωθεί το Game of the Year 2013 για το οποίο θα μάθουμε αύριο τα τελικά αποτελέσματα.

Αυτές ήταν οι ειδήσεις που διαβάσατε περισσότερο την φετινή χρονιά από το GameWorld. Ορισμένες από αυτές ανέτρεψαν τελείως τα όποια προγνωστικά είχατε κατά νου. Το Google έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να διαμορφωθεί το Top 10 αφού πολλά από αυτά τα άρθρα είχαν πάνω από 10.000 προβολές, βρέθηκαν στην πρώτη σελίδα της Νο.1 μηχανής αναζητησης, συνεπώς διαβάστηκαν από ένα σεβαστό ποσοστό κοινό που δεν ανήκει στους μόνιμους αναγνώστες του GW. Σε κάθε περίπτωση, η δημοσιοποίηση και μόνο της δεκάδας έχει ιδιαίτερη σημασία. Αναμένουμε να ακούσουμε και τα σχόλιά σας!

Keywords
ειδήσεις, top 10, xbox one, top, συγκεκριμένο, games, mmo, blizzard, mmorpg, titan, wow, video, tech, xbox, microsoft, upgrade, user, login, facebook, twitter, game, android, λύση, evolution, soccer, pes, νέα, fox, engine, konami, online, παο, ΑΕΚ, smartphones, tablet, ps4, ελλαδα, site, public, update, sony, auto, εταιρεία, laptop, ultimate, google, παναθηναικος, τελη κυκλοφοριας, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , προγνωστικα στοιχηματος, www.facebook.com, www.google.gr, Καλή Χρονιά, τελη κυκλοφοριας 2013, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, αποτελεσματα, ημερομήνια, δυνατα, δουλεια, θεμα, κινητα, ωρα, games, game, microsoft, mmo, mmorpg, ps4, public, sony, ultimate, wow, αγορα, αρθρα, αρθρο, αιγλη, βρισκεται, διαστημα, δειτε, δηλωσεις, εγγραφα, επιτυχια, εταιρεία, λεφτα, λύση, λογια, λογο, ματι, μηνες, οδηγος, παμε, παο, πηγη, ρολο, συγκεκριμένο, σχολια, φορα, αγορες, ανηκει, auto, blizzard, gameworld.gr, engine, evolution, fox, χωρα, user, konami, κρυφα, laptop, login, μια φορα, pes, παιχνιδι, site, smartphones, soccer, tech, titan, online, top 10, top, upgrade, θεσεις
Τυχαία Θέματα