Τράγκας: Οι Ευρωπαίοι Επίτροποι γνωρίζουν τι συμβαίνει με τον Τύπο στην Ελλάδα;

Οι Ευρωπαίοι Επίτροποι δικαιολογημένα εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για τη δολοφονία του Έλληνα δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Οι Ευρωπαίοι Επίτροποι γνωρίζουν ότι ουδέποτε συνελήφθη δράστης δολοφονικής απόπειρας εναντίον δημοσιογράφου στην Ελλάδα; Από την εποχή της άγριας δολοφονίας του Τζώρτζη Αθανασιάδη, εκδότη της εφημερίδας “Βραδυνή” μέχρι σήμερα ουδείς δράστης επίθεσης εναντίον εκπροσώπου του Τύπου συνελήφθη

στην Ελλάδα.

Αντίθετα, επί ημερών Χρυσοχοΐδη οι συλληφθέντες Αλβανοί δράστες της δολοφονικής απόπειρας εναντίον του Γιώργου Τράγκα απελάθηκαν εν τω μέσω της νυκτός από αστυνομικό τμήμα, όπως αποκαλύφθηκε στη δίκη του πυροτεχνουργού της βόμβας ενώπιον του κακουργιοδικείου.

Οι Ευρωπαίοι Επίτροποι δεν γνωρίζουν ότι επί ημερών του κ. Χρυσοχοΐδη διαπράττονται εγκλήματα κατά του Τύπου χωρίς ουδέποτε να συλλαμβάνονται οι δράστες. Αρχίζει να μακραίνει η λίστα των δολοφονημένων δημοσιογράφων. Ουδέποτε βρέθηκαν οι δράστες της εν ψυχρώ εκτέλεσης του Σωκράτη Γκιόλια. Ερωτηματικά υπάρχουν για τον τρόπο που πέθανε μέσα στο Cayenne του ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος. Κανένα στοιχείο δεν ανακαλύφθηκε για την ενέδρα και τη δολοφονική απόπειρα εναντίον του Στέφανου Χίου. Τώρα, άγνωστοι σκότωσαν εν ψυχρώ τον Γιώργο Καραϊβάζ.

Επί ημερών Χρυσοχοΐδη, η χώρα μας είναι ιδιαίτερα ανασφαλής για όλους τους κατοίκους και ιδιαίτερα επικίνδυνη για τους δημοσιογράφους. Οι Διεθνείς Ενώσεις Δημοσιογράφων πρόσφατα έχουν αναρωτηθεί τόσο για την ποιότητα της Δημοκρατίας όσο και για τις παρεμβάσεις στο έργο των δημοσιογράφων που απομακρύνονται ή παρεμποδίζονται στο έργο τους, όταν καλύπτουν πορείες και διαδηλώσεις.

Να υπενθυμίσουμε, ότι απαγορεύτηκε η παρουσία δημοσιογράφων ακόμη και στις καθημερινές “ενημερώσεις” Τύπου από τον κ. Τσιόδρα. Η ατμόσφαιρα επί ημερών Μητσοτάκη – Χρυσοχοΐδη είναι αποπνικτική. Τόσο εγώ όσο και το Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων εφιστούμε την προσοχή και ενημερώνουμε τις Πρεσβείες των Αθηνών αλλά και τα ευρωπαϊκά όργανα για την κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης ελέγχεται για κατάχρηση αστυνομικής βίας όπως και κατατρομοκράτησης διαφόρων δημοσιογράφων μετά από οδηγίες συμβούλων του Μαξίμου.

Πηγή: crashonline.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα