Βρέθηκε η λύση για το Προσφυγικό!

13:47 4/3/2016 - Πηγή: Antinews

Την ιδέα είχε η υπουργός Τουρισμού και πρώην μοντέλο, Έλενα Κουντουρά. Την έριξε στο τραπέζι και ο Αλέξης την υιοθέτησε αμέσως.

Προκειμένου να μην πληγεί ο τουρισμός μας η κ. Κουντουρά συνέστησε στα κανάλια και τους δημοσιογράφους να μη δείχνουν εικόνες από την πλατεία Βικτωρίας ή τον Πειραιά. Εν ολίγοις είπε ότι τα ΜΜΕ φταίνε για την δυσφήμηση της χώρας μας στο εξωτερικό που θα πλήξει τον τουρισμό στη φετινή περίοδο.

Ως εκ τούτου, αν τα κανάλια

πάψουν να κάνουν ρεπορτάζ, αν οι δημοσιογράφοι δεν δείχνουν τις εικόνες των 31.000 εγκλωβισμένων μουσουλμάνων στην Ελλάδα, όλα θα είναι μια χαρά. Θα έρθει ο ανυποψίαστος Αμερικανός ή Γερμανός τουρίστας στην Αθήνα, θα κάνει τις βόλτες του στο κέντρο και αν τύχει και πέσει πάνω στη… μπόχα της πλατείας Βικτωρίας θα του πουν ότι έχει πρόβλημα όσφρησης. Αν τύχει και δει μερικές χιλιάδες Σύρους και Αφγανούς θα του πουν ότι είναι οφθαλμαπάτη.

Αν πάλι κάνει το λάθος να κλείσει διακοπές στη Λέσβο, τη Χίο, το Καστελόριζο θα πρέπει να προετοιμαστεί καταλλήλως. Αφού πρώτα περάσει από το λιμάνι του Πειραιά και δει τους μετανάστες να λιάζονται στον εκπληκτικό ελληνικό ήλιο, θα πάρει το πλοίο της γραμμής (αυτό που φέρνει τις καραβιές των προσφύγων στο λιμάνι) και θα πάει να κάνει τα μπάνια του στα νησιά.

Είναι πράγματι μια ωραία τακτική που ονομάζεται στρουθοκαμηλισμός. Βάζεις το κεφάλι στην άμμο και δεν πάει να γίνεται χαμός γύρω σου; Εσύ είσαι ήσυχος, γαλήνιος και δεν καταλαβαίνεις τίποτε.

Παίρνεις μια σκούπα και ρίχνεις το πρόβλημα κάτω από το χαλάκι και το σπίτι είναι καθαρό. Εξαφανίζεις τους τουρίστες – πρόσφυγες και ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Πολύ καλά τα λέει η υπουργός μας. Για όλα φταίνε τα κανάλια που δυσφημούν την Ελλάδα του Τσίπρα. Να τα κλείσουμε τα άτιμα, τι θέλουν κι προσβάλλουν τον μεγάλο ηγέτη Κιμ Γιονγκ Αλέξη; Εδώ είναι ο παράδεισος, δεν υπάρχει τίποτε το μεμπτό, οπότε καλώς να έρθουν οι τουρίστες και να κάνουμε νέο ρεκόρ.

Άραγε γιατί δε σκέφτηκαν να ντύσουν τους πρόσφυγες της πλατείας Βικτωρίας με παρεό, καπέλα και τσάντες παραλίας και να κάνουν τους τουρίστες; Έτσι δεν θα έχει πρόβλημα η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό.

Μην εκπλήσσεστε. Είναι η λογική του ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι τον πολεμούν και τον συκοφαντούν αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι. Ούτε κρίση υπάρχει, ο προϋπολογισμός πάει μια χαρά, δεν υπάρχουν ελλείμματα, πληρώνονται κανονικά οι φόροι, δεν υπάρχει δημοσιονομικό κενό, το Ασφαλιστικό δε θέλει πολλά για να στρώσει, οι πρόσφυγες είναι περαστικοί που θα φύγουν. Δυστυχώς υπάρχουν αυτοί οι κακοί άνθρωποι της διαπλοκής που δείχνουν άλλες εικόνες. Που εμφανίζουν άλλη πραγματικότητα για την Ελλάδα. Για όλα φταίνε τα media λοιπόν κι όχι η κυβέρνηση που κάνει καλά τη δουλειά της.

Και κάπως έτσι θα ζήσει αυτή η χώρα στην αυταπάτη της. Βάζοντας τους σκελετούς στη ντουλάπα. Κρύβοντας το πρόβλημα, όπως έκαναν κάποτε οικογένειες που είχαν αυτιστικά παιδιά. Τα έκρυβαν στο δωμάτιο μέχρι να πεθάνουν. Ή όπως έκαναν τα σοβιετικά καθεστώτα που δεν άφηναν ποτέ τις κάμερες να δείχνουν ουρές για συσσίτιο.

Δεν υπάρχουν λοιπόν πρόσφυγες, ο Μουζάλας δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο και είναι ψέματα ότι θα έρθουν 150 χιλιάδες πρόσφυγες. Σύροι τουρίστες είναι και Αφγανοί και Μαροκινοί που τους φέρνεις εδώ η Κουντουρά. Εύγε, το ρεκόρ στον τουρισμό το έχουμε στο τσεπάκι μας.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα