ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ…ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΝΕΤ ΚΑΙ ΕΤ3...ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΤΟ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΕ WEB TV ΚΑΙ
WEB RADIOS,ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΙΔΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΤΥΧΓΑΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΚΑ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.


ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΆ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΜΕ ΜΕΙΟΝ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΙΑΣ...ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!


Ριζική αναδιάρθρωση της ΕΡΤ ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας, Ηλίας Μόσιαλος, ο οποίος υποσχέθηκε ανατροπές και στο μοντέλο διοίκησης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για «λουκέτο» στην ΕΤ1, το ρόλο της οποίας θα αναλάβει η ΝΕΤ και κυρίως η ΕΤ3. Θα συσταθεί ειδική ανεξάρτητη επιτροπή, η οποία θα καταθέσει έως το τέλος Οκτωβρίου πόρισμα για το νέο μοντέλο διοίκησης στη δημόσια τηλεόραση. Ο υπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο απολύσεων.
"Θα γίνει αντιστοίχηση του προσωπικού με βάση τις πραγματικές ανάγκες της εταιρείας", είπε και προανήγγειλε την αξιολόγηση όλων των εργαζομένων.
Όσον αφορά στις προτάσεις της επιτροπής, θα αφορούν στον τρόπο επιλογής των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ, στη δημιουργία ή όχι εποπτικού συμβουλίου, αλλά και στη μέθοδο αξιολόγησης των εργαζομένων. Θα λάβει υπόψη την εμπειρία άλλων ευρωπαϊκών κρατών, όπως της Βρετανίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Σουηδίας.
Θα ακολουθήσουν νομοθετικές παρεμβάσεις για να προχωρήσουν οι αλλαγές.
Ο υπουργός διευκρίνισε
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα