Η ναζιστικη χρυση αυγη στο πλευρο των αγροτων...για να ξαναποκτησει φιλολαϊκο προφιλ

Συνεχιζει το πολυ καλο επικοινωνιακο της παιχνιδι το ναζιστικο κομμα Χρυση Αυγη, εν μεσω της δικης των στελεχων της για συσταση και συμμετοχη σε εγκληματικη οργανωση.
Οπως παρατηρουμε αυτο το καιρο, το ναζιστικο αυτο μορφωμα, εχει δωσει
εντολη στα στελεχη του και στις οργανωσεις σε ολη την Ελλαδα, να συμμετεχουν στα μπλοκα των αγροτων, ωστε το ακροδεξιο πολιτικο μορφωμα, να αποκτησει εκ νεου φιλολαϊκο ερεισμα στον κοσμο και να αναπτυχθει ξανα σταδιακα,βάζοντας αυτη τη φορα ακομη πιο γερες βασεις, ειτε για να παραμεινει στα ποσοστα του ειτε να τα αυξησει.

Η συμμετεχη φασιστο-συνδικαλιστων και λοιπων αγροτοχρυσαυγιτων στα αγροτικα μπλοκα...θα επρεπε να προβληματιζει τοσο την κυβερνηση..οσο και τα υπολοιπα κομματα του κοινοβουλιου.

Η δικη της Χρυσης Αυγης συντομα θα τελειωσει, οι κατηγοριες θα απαγγελθουν...αλλα μεχρι τοτε το ναζιστικο κομμα, θα εχει κατορθωσει να βαλει ξανα τις δηθεν φιλολαικες του βασεις στη κοινωνια, ωστε να ειναι ετοιμο για την επομενη μερα του...ειτε λεγεται Χρυση Αυγη,ειτε καπως αλλιως.Ειτε με τον Μιχαλολιακο για αρχηγο,ειτε με καποιον αλλο.

ΠΡΕΖΑ TV
1-2-2016
Keywords
Τυχαία Θέματα