«μουλοι και μογγολοι οι μουσουλμανοι της θρακης», δηλωνει ο ηλιας παναγιωταρος


ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΣΚΗΝΙΚΟ ΒΕΝΤΕΤΑΣ- ΙΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.
ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ" ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ
ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
---ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ,ΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΗΡΩΑ.ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΟ.ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ,ΕΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ,ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΚΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ.ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΚΑΘΩΣ ΤΟΥΣ ΕΔΡΑΙΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥΣ.
Ευθεία -και άκρως ρατσιστική- επίθεση κατά των μουσουλμάνων της Θράκης άσκησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του σε Ξάνθη και Κομοτηνή με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων των τοπικών οργανώσεων στις δυο πόλεις. «Κερασάκι» στην τούρτα οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί με τους οποίους «στόλισε» τους Αλέξη Τσίπρα και Ευάγγελο Βενιζέλο.
«Μούλοι και Μογγόλοι είναι οι μουσουλμάνοι που υψώνουν σημαία της Δημοκρατίας Δυτικής Θράκης». Αυτό δήλωσε ο Ηλίας Παναγιώταρος κατά τη διάρκεια της επεισοδιακής ομιλίας του στην Ξάνθη. Εκεί που επίσης τόνισε με νόημα ότι «Εμείς πάντα κοιτάμε προς την την Αγιά Σοφιά και την Κωνσταντινούπολη».
Keywords
Αναζητήσεις
μογγολοι τραγουδιστες
Τυχαία Θέματα