Σε ρολο εποπτη της διωξης ηλεκτρονικου εγκληματος ο μανωλης σφακιανακης μετα απο παρακαλια και σκοτεινο παρασκηνιο

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ" ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ SITES ...
ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΡΟΛΟ ΕΠΟΠΤΗ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ...
ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ "ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ" ΠΟΥ ΕΙΧΕ.
Έπειτα από έντονο παρασκήνιο, ο υποστράτηγος Μανώλης Σφακιανάκης θα τοποθετηθεί τελικά βοηθός της επιτελάρχου Ζαχαρούλας Τσιριγώτη και θα έχει την εποπτεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην οποία θα τοποθετηθεί άλλος διευθυντής.

Με σχετική απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνου Τσουβάλα ο κ. Σφακιανάκης μετατίθεται «στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ως βοηθός Προϊσταμένου Επιτελείου/ΑΕΑ, με επιπλέον αρμοδιότητα την εποπτεία της Δ/νσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

Η σχετική ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. εκδόθηκε το βράδυ.

Τις τελευταίες ώρες υπήρξε πυρετός διεργασιών για το θέμα του κ. Σφακιανάκη, ιδιαίτερα μετά την απόφαση να ανακληθεί η μετάθεσή του από την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού

Δημοσιογραφικές πληροφορίες ανέφεραν ότι η απόφαση για μετάθεση του κ. Σφακιανάκη ισχύει και ότι η ανάκληση της προηγούμενης απόφασης δεν σημαίνει παραμονή του στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα