Απεκτησε ανταγωνισμο το mega...

22:09 16/9/2013 - Πηγή: Fimotro
ΥΣΤΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ STAR ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΕΛΕΙΨΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Πρεμιέρα σήμερα για το νέο δελτίο του Star, πάντα την πρώτη φορά γίνονται λάθη κυρίως...
τεχνικά σε γενικές γραμμές όμως το δελτίο πήγε καλά αν και θα μπορούσαν να έχουν πρώτο θέμα ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ που θα έκανε πάταγο. Η Ζαχαρέα πήγε πολύ καλά. Καλύτερα απ' όλους καθώς σε αυτήν έπεφτε το βάρος της παρουσίασης και τα μάτια όλων των τηλεθεατών. Και ο Χατζηνικολάου πήγε καλά
με τις παρεμβάσεις και τα σχόλιά του, αν και τεχνικά τον αδικούσε το πλάνο γιατί το φόντο πίσω του ήταν στραβό!
Οι σχολιαστές; Λίγα πράγματα παρ'ότι όλοι έχουν δυνατότητες και περγαμηνές. Δεν έδωσαν μοτίβο και νεύρο στο δελτίο και αυτό ίσως κοστίσει στην τηλεθέαση απέναντι στο Μεγάλο Κανάλι.
Η γενική διαπίστωση; Το Mega μετά την εποχή του Alter και παλαιότερα του Alpha όταν σε αυτά τα κανάλια παρουσίαζε τις ειδήσεις ο Χατζηνικολάου, απέκτησε ανταγωνισμό. Στο πολιτικό ρεπορτάζ κυρίως και στην άποψη όσον αφορά τον Χατζηνικολάου και την παρουσίαση του δελτίου από τη Ζαχαρέα. Συμπαθείς οι σχολιαστές, αλλά ο Πρετεντέρης με τον Τσίμα υπερέχουν προς το παρόν. Για τον ΑΝΤ1 δεν το συζητάμε. Το δελτίο του δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το Mega στις πολιτικές ειδήσεις. Ο ΣΚΑΪ έχει δελτίο που ξεκινά νωρίτερα και δεν μπαίνει στον ανταγωνισμό των 8.00, το ίδιο και για το κεντρικό του δελτίο που αρχίζει στις 9.00.
Αυτά...
Σ.Σ. Το θέμα είναι πως θα κρατηθεί το δελτίο τις ημέρες που θα λείπει ο Χατζηνικολάου
Keywords
Τυχαία Θέματα