Αποδοκιμασαν εντονα τον μαυρικο οταν εφτασε στον ανακριτη

11:06 26/2/2016 - Πηγή: Fimotro
ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΑΪΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ
Εν μέσω εντονότατων αποδοκιμασιών προσήλθε πριν από λίγο στον ανακριτή ο Π. Μαυρίκος. Αυτός δέχθηκε τις αποδοκιμασίες του κόσμου που...
τον γιουχάιζαν έντονα. Οι τρεις κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν κακουργηματικές κατηγορίες για εκβιασμούς σε βάρος επιχειρηματιών, διοικητών τραπεζών, οργανισμών και ΔΕΚΟ.

Οι εισαγγελικές αρχές άσκησαν εναντίον τους ποινική δίωξη με τις επιβαρυντικές
διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, με αποτέλεσμα η αρχική ποινική δίωξη που τους είχε ασκηθεί στους για τα αδικήματα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό το οικονομικό όφελος, της εκβίασης κατ' επάγγελμα και κατά συναυτουργία και της δωροδοκία, να τελεί πλέον υπό τις αυστηρότερες προβλέψεις του νόμου 1608/1950 (περί καταχραστών του Δημοσίου).

Η εκτίμηση των αστυνομικών που ερεύνησαν την υπόθεση για τους τρεις δημοσιογράφους όπως καταγράφεται στο διαβιβαστικό που εστάλη στον Εισαγγελέα είναι ότι δεν είχαν "κομματική ταυτότητα".

Στα χέρια του ανακριτή βρίσκεται υλικό για σωρεία εντύπων και ηλεκτρονικών σελίδων που οι κατηγορούμενοι φαίνεται να διαφήμιζαν πως ανήκουν στην σφαίρα επιρροής τους , στοιχεία που θα αξιολογηθούν ώστε μετά τις απολογίες των τριών να προχωρήσει στις επόμενες δικονομικές κινήσεις που απαιτούνται για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα