Επαθε σοκ ο καραμανλης - τον εβαλαν σε δεξιωση να καθισει διπλα στον σαββιδη και τον μελισσανιδη!!!

11:49 22/9/2014 - Πηγή: Fimotro
ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ!!!
Έξαλλος έμαθε συνεργάτης του Fimotro, ότι ήταν το Σάββατο ο Κώστας Καραμανλής. Είχε ανέβει στην Θεσσαλονίκη για τον γάμο του γιού του βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Σάββα Αναστασιάδη. Στο μυστήριο που τελέστηκε
στην...
Αγία Μαρίνα της Τούμπας από τους Μητροπολίτες Θεσσαλονίκης Άνθιμο και Λαγκάδα και Ρεντίνης Ιωάννη, παρουσία πλήθους κόσμου ο πατέρας του γαμπρού έβαλε δίπλα με τους Μελισσανίδη και Σαββίδη τον Κώστα Καραμανλή! Μόλις είδε ο πρώην πρωθυπουργός με ποιους τον έβαλαν να καθίσει, ζήτησε ευγενικά να αλλάξει θέση. Όπως μας μετέφεραν κάθισε δεν κάθισε για 2-3 λεπτά μαζί τους, πριν προλάβουν οι φωτογράφοι να αποθανατίσουν την παρέα!
Για την ιστορία πάντως το «παρών» έδωσε πλήθος πολιτικών παραγόντων, όπως ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργος Ορφανός, οι υφυπουργοί Μιχάλης Παπαδόπουλος και Θεόφιλος Λεονταρίδης, οι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης σε περιφέρεια και δήμο Θεσσαλονίκη, Γιάννης Ιωαννίδης και Σταύρος Καλαφάτης, οι πρώην υπουργοί Ευριπίδης Στυλιανίδης, Θεόδωρος Καράογλου, Κώστας Γκιουλέκας και Ευάγγελος Αντώναρος, οι βουλευτές Ιορδάνης Τζαμτζής, Λάζαρος Τσαυδαρίδης, Απόστολος Βεσιρόπουλος, Λένα Μάκρη, Άννα Μάνη και Δημήτρης Κυριαζίδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα