Η αγορα που κυκλοφορει αυριο σαββατο

19:31 26/2/2016 - Πηγή: Fimotro
Με τίτλο «”Σύνδρομο Σαμαρά” στην κυβέρνηση;» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι επτά έτοιμα νομοσχέδια παραμένουν... στο συρτάρι με αποτέλεσμα η χώρα να χάνει πολύτιμο χρόνο και χρήμα.
Επίσης η «Αγορά»: · αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση βλέποντας την εκρηκτική αύξηση των προσφυγικών ροών δημιουργεί κέντρα φιλοξενίας για 90.000 άτομα σε ολόκληρη τη χώρα.
· δημοσιεύει ρεπορτάζ για το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας εν όψει της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών. «Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε στα δύσκολα» λέει ο Προκόπης Παυλόπουλος σε συνεργάτες του.

· φέρνει στο φως τα σενάρια για μειώσεις στις κύριες συντάξεις που επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο κάτω από τις ασφυκτικές πιέσεις των δανειστών .

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, ο οποίος δηλώνει: «Δεν υπάρχει κάτι άλλο για τους αγρότες, ούτε κρυφό, ούτε φανερό» και του βουλευτή Σερρών της Ν.Δ. Κώστα Καραμανλή ο οποίος τονίζει: «Ευπρόσδεκτος στη Νέα Δημοκρατία όποιος συμφωνεί με τις αρχές μας».
Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.
Keywords
Τυχαία Θέματα